©  Foto:

Faustix og ItaloBrothers til Fed Fredag

Glæd dig til at opleve Faustix og ItaloBrothers, når de indtager scenen til Fed Fredag i Friheden. Tivoli Friheden skyder sæsonen i gang med en fest bestående af god musik, dans og godt selskab.

Skyd Fed Fredag i Friheden 2024 i gang med to energifyldte og festlige kunstnere, når den danske DJ Faustix og internationale DJ ItaloBrothers indtager scenen.

Dansk prisvindende DJ

Faustix er producer og DJ, og han har i over 10 år gjort sig bemærket i dansk musik og har vundet et hav af musikpriser. Dette gælder både hans egne numre, og numre med internationale artister såsom David Guetta, Major Lazer, Chris Brown og mange flere.

Du har måske hørt Faustix på SmukFest eller Tinderbox, eller måske du har set ham i TV'et hvor han har deltaget i Vild Med Dans eller i programmet "The Olsens", som handler om ham og hans familie. Nu indtager han scenen til Fed Fredag i Friheden og der er lagt op til et brag af en fest.

Verdensomspændende DJ

Med over én milliard streams alene på Spotify, en lang række udsolgte shows over hele verden og multi-platin-priser har ItaloBrothers i den grad gjort sig bemærkede i hele verden. De tyske kunstnere har opnået verdensomspændende succes, og nu kan du opleve dem på scenen i Friheden til Fed Fredag. Glæd dig til at danse med på hits som "Stamp on the Ground", "My Life is a Party" og "Summer Air".

Tag dine venner under armen og glæd dig til at sparke Fed Fredag 2024 sæsonen i gang med Faustix og ItaloBrothers. Koncerten finder sted fredag d. 12. april 2024 klokken 20.00.

Se, hvad andre deler på Instagram

#mitfriheden #fedfredagifriheden #visitaarhus