©  Foto:

Elsegårde Camping

Elsegårde Camping er en hyggelig og personlig campingplads, der ligger på skrånende terrasser. Vi byder besøgende velkommen året rundt med et væld af aktivitetsmuligheder.

Hold ferie på Elsegårde Camping

På Elsegårde Camping er der gode service faciliteter med bl.a. familie rum, vaskeri og tørreplads. Du finder også en skøn sommer-butik med specialiteter og en overdækket terrasse, hvor du kan nyde udsigten over Kattegat.

Rundt på pladsen kan du nyde de mange blomster og roser, som kendetegner Elsegårde Camping. Der er også krydderurtebed til fri afbenyttelse og inspiration.

Aktiviteter og muligheder for ture

Elsegårde Camping har aktiviteter for både store og små. For de små er der legeplads, boldbane og hoppepude, og for de lidt større er der minigolf, petanquebane og udendørs bordtennis. Det uopvarmede svømmebad er en sikker vinder for alle aldersgrupper.

Fra pladsen er der mange muligheder for gå- og cykelture. Du kan få turforslag og cykelkort på campingpladsen, hvor du også kan leje cykler.

Hytteferie på Elsegårde Camping

Hos Elsegårde Camping kan du bo i enkle hytter til meget komfortable minihuse helt op til 45 m2. Hytterne er med elvarme, soverum, køkken o.l., samt terrasse med trægulv, havebord, stole og parasol.
Læs mere om hytteferie her.

Autocamper

Der er masser af plads til din autocamper på Elsegårde Camping. 

Se, hvad andre deler på Instagram

#elsegårdecamping #visitdjursland #visitaarhusregion