Gå til indhold
©  Foto:

Efterårsferie på Museum Østjylland

På Museum Østjylland i Randers er der sjove og lærerige aktiviteter i efterårsferien for hele familien. Gå på opdagelse i den arkæologiske miniudgravning, lav familiens stamtræ og meget mere.

150 års jubilæumsudstilling

I forbindelse med Museum Østjyllands 150 års jubilæum kan du i efterårsferien i år opleve jubilæumsudstillingen. Oplev den hyggelige loungestemning, gå på opdagelse i den arkæologiske miniudgravning, lav dit eget stamtræ m.v.

Tag på opdagelse i oldtiden

Hele efterårsferien kan du tage på jagt efter Lillefolket i oldtiden. Kan du finde de bittesmå oldtidsfolk, som gemmer sig i hule træer, revner og sprækker? Oldtidsjagten er for hele familien.
Læs mere her.

Tag med Grævlingen Geo på tur i Kolindsund

Grævlingen Geo er flyttet ind i Museum Østjyllands særudstilling om Kolindsund. Tag på opdagelse med ham og find fisk, dyr og fugle.
Læs mere her.

Tag på spøgelsesvandring!

7. oktober 2022

Gys, uhygge og spøgeri rumsterer på Håndværksmuseet, og det er ikke for sarte sjæle, slår de gamle porte åbner op for en spøgelsesvandring gennem etagerne i det gamle pakhus.
Læs mere her.

Sigurd Dragedræber (3-9 år)

15. oktober 2022

Dukketeateret Sigurd Dragedræber er en middelaldertælling, om at holde fast i den man er og om at turde kaste sig ud i livet – selv i modgang.

Børnene kommer med på en eventyrlig rejse tilbage i tiden til en af middelalderens markedspladser. Her møder de konen Ingeborg med sin kærre. Ingeborg fortæller sagnet om Sigurd Dragedræber med dukkerne Eskil, Strit og Strå, Regin og den grusomme drageorm Fafner.
Læs mere her.

Se, hvad andre deler på Instagram

#museumøstjylland #visitranders #aarhusregion

Share your moments with us: