©  Foto:

Dronningens Ferieby i Grenaa

Dronningens Ferieby er et moderne feriecenter omringet af smuk natur lige ned til Kattegat på Djursland. Dronningens Ferieby har et stort sortiment af rummelige og handicapvenlige feriehuse med plads til alle.

Ferie, fællesskab og store oplevelser

Dronningens Ferieby ligger i en fantastisk natur lige ned til Kattegat med herlige klitter og bred sandstrand. Feriebyen er nyrenoveret og har 44 tilgængelige feriehuse, ugeneret beliggende i et dejligt skovområde. Husene har et smagfuldt interiør og er fyldt med finesser og hjælpemidler, som letter hverdagen – særligt for gæster, som på forskellig vis lever med handicap.

Fleksible feriehuse

Feriehusenes indretning sikrer bl.a. tryghed og frihed – særligt for folk, der sidder i kørestol, er gangbesværet, eller som har brug for lidt ekstra fleksibilitet eller hjælpemidler. 

Området

De handicapvenlige forhold gælder også området omkring feriehusene. Der er anlagt fliser fra p-pladsen foran feriehuset, op til og rundt om boligen. Fra hvert rum er der direkte adgang til husets terrasser, som er indrettet med havemøbler. Husene er tæt på skov og by, og I vil have handicapvenlig adgang til Djurslands bedste badestrand. Med en rampe fra badebroen kan kørestolsbrugere også komme helt ned til vandkanten og dyppe tæerne i Kattegat.

Aktiviteter

Alle feriehuse ligger i et charmerende naturområde med let adgang til masser af aktiviteter og muligheder for den enkelte og for gruppen. Der er let adgang til udendørs fitnesspavilloner, legeplads, hoppepude, vandre-, mountainbike- og løberuter. Byens kreative værksteder gør det også mulig at underholde sig med maling, musik og dans.

Se, hvad andre deler på Instagram

#dronningensferieby #visitdjursland #visitaarhusregion