©  Foto:

Doktorparken

Nyd Doktorparkens mange faciliteter til hele familien. Besøg naturlegepladsen, fodre ænder i søen, se de mange fugle i volieren eller nyd blot en gåtur gennem parken.

Doktorparken er Randers' mest populære park for børnefamilier med de mange faciliteter for hele familien. Parken er inspireret af engelsk forbillede med sine snoede stier, romantiske sø og de mange små rum som dannes af de store gamle træer.

Mange faciliteter

Ved parkens sø kan du fodre ænder, svaner og gæs. Og om vinteren, ved hård frost, kan du løbe på skøjter på søen. På opholdspladsen er der borde og bænke, hvor du kan nyde madpakken med udsigt til søen og til lyden af fuglekvider.

I parken finder du en stor voliere med smukke fugle. Her finder du alt fra kanariefugle, undulater og parakitter til fasaner, høns og duer. Fuglene i volieren må ikke fodres.

Parken har en inspirerende naturlegeplads hvor kun fantasien sætter grænser til leg og bevægelse. Leg jorden er giftig på træstammerne og store æg, og se hvor højt I kan gynge, eller giv den gas ned af rutsjebanen. 

Parken

Doktorparken er placeret på Parkboulevarden ved Viborgvej i Randers NV.

Har du lyst til en længere gå- eller cykeltur, så kan du fortsætte ad en sti langs Svejstrup Bæk til Oust Mølle i Helsted, fra den nordvestlige del af parken. Stien går igennem et engareal, hvor du blandt andet kan se får og geder.

Hunde er velkomne i parken så længe de holdes i snor, og eventuelle efterladenskaber samles op.

Se, hvad andre deler på Instagram

#doktorparken #visitranders #aarhusregion