©  Foto:

Djursland for Fuld Damp

Djursland for Fuld Damp finder du i den gamle Station i den lille by Allingåbro på Djursland og er et oplevelses- og aktivitetstilbud i fortidens tegn fuld af hygge og nostalgi. Besøg det nostalgiske Værkstedsmuseum Oldtimer eller - book skinnecykler, lej en kano, sov i en sovevogn eller få en tur i en gamle veteranbus.

Værkstedsmuseum Oldtimer

På Værkstedsmuseet Oldtimer kan du se og opleve, hvordan et værksted så ud og hvordan man reparerede biler i tiden fra 1930'erne til 1960'erne.

Skinnecykler

De gamle baneskinner, som førte fra Randers til Allingåbro er nu en af Djurslands sjoveste aktiviteter, hvor man med familie og venner kan tage turen på de 'rugbrødsdrivende' skinnecykler.

Lej en kano

Ved Randers Fjord er der mange muligheder for at sejle i kano, hvor du bl.a. også kan sejle på de små åer, som er et godt alternativ til jer, der søåger en fredelig sejltur. Tag f.eks. turen mellem Allingåbro og museet Gammel Estrup tur/retur på 10 km. 

Overnat i en togvogn

Ved stationen i Allingåbro kan I også overnatte i nostalgiske sovevogne, som tidligere har kørt mellem København og Aalborg. I skal være forberedt på at det er en primitiv overnatning, hvor familien får sin egen kupé med 6 køjer. Anbefalingen er dog max 4 personer pr. kupé pga. den lille plads.

Veteranbus

Oplev en tur i en nostalgisk rød veteranbus - en Volvo fra 1961 med plads til 35 personer. Bussen lejes med chauffør og er I kun et par stykker, kan I kontakte Djursland for fuld damp for at høre, hvornår næste guidede tur finder sted.

I den lille butik på Stationen kan I købe nostalgisk legetøj og nyde en kop kaffe i den hyggelige gårdhave.

Se, hvad andre deler på Instagram

#djurslandforfulddamp #visitdjursland #visitaarhusregion