©  Foto:

The Distinguished Gentleman’s Ride i Aarhus

I efteråret 2021 kan du opleve en helt speciel international velgørenhedsevent. The Distinguised Gentleman’s Ride kommer igen til Aarhus.

Glæd dig til, at klassiske motorcykler med "ladies and gentlemen" i deres stiveste puds ruller ud i de aarhusianske gader for at samle penge ind til kræftforskning.

Fokus på mænds helbred

The Distinguised Gentleman’s Ride Aarhus er en event, der pryder det aarhusianske gadebillede med flotte to-hjulede maskiner. Men noget skiller sig ud. Det klassiske motorcykeloutfit er skiftet ud med habitter, slips og butterflies osv., fordi andet end fascination og kærlighed til de fede køretøjer er på dagsordenen. The Distinguised Gentleman’s Ride Aarhus er nemlig lige så meget en velgørende indsamling, som den er et møde mellem passionerede motorcykelentusiaster.

Indsamlingen under The Distinguised Gentleman’s Ride Aarhus retter sig særligt mod prostatakræft og mænds mentale helbred. Tag familien med til en hyggelig sensommerdag, og nyd synet af velklædte motorcyklister i den gode sags tjeneste.

Se, hvad andre deler på Instagram

#distinguishedgentlemansride #visitaarhus #visitaarhusregion