Gå til indhold
Grøn oplevelse
©  Foto:

DGI-huset Aarhus

I DGI-huset er der rig mulighed for at få pulsen op og sved på panden i en masse idræt og motion i centrum af Aarhus. Der er rigtig mange forskellige aktiviteter hver dag, som du får adgang til via et elektronisk klippekort eller medlemskab. 

Træn fast eller drop forbi

Det elektroniske klippekort er ikke personligt, så du kan dele det med en veninde, træningsmakker eller din familie. DGI-huset har også specielle tilbud til studerende og seniorer. DGI-Huset har en varieret holdplan med over 80 hold om ugen. Du kan både deltage på de forskellige hold med medlemskab og klippekort, så uanset om du ønsker at træne fast eller bare vil forbi og prøve en enkelt time, er der mulighed for det.

Prøv blandt andet

Badminton, TRX, Bodytoning, Core/Mobility, Latinfit, Zumba, Indoor Cycling, Familietons, Gymleg for de yngste, indefodbold, klatring, Puls & styrke, Pilates, Kidfit spring, styrketræning, mor i form, Gravidmotion, Seniormotion og masser af Yoga.

Masser af events

Uanset om du ønsker at afholde børnefødselsdag, polterabend eller teambuilding, har DGI-Huset både lokaler og dygtige instruktører, der står klar til at hjælpe, vejlede og sørge for, at arrangementet bliver, som du gerne vil have det.

Blå mandag i DGI-Huset

DGI-Huset i Aarhus er mødestedet for alle friske konfirmander. Her kan du opleve en aktiv og sjov måde at holde Blå mandag på, hvor du kan udfordre dig selv, hygge dig med vennerne og få brugt en masse energi. 

Det eneste du skal gøre er at vælge mellem Springhallen eller Klatring, og så sørger DGI-Huset både for at have sandwiches og smoothies klar når i er færdige.  

DGI-Huset er for alle

DGI-Huset er for alle. Både hvis du ønsker at gå på et fast hold, er i byen og trænger til en enkelt times motion, eller har lyst til at prøve noget nyt. Uanset om du er til udholdenhed og hård, fysisk træning eller mere er til sjove aktiviteter med fokus på samvær og hygge, kan du finde det i DGI-Huset. 

Faciliteter

I DGI-huset finder du en rytmehal, flere boldhaller, en springhal, en af Danmarks højeste klatrevægge, et aktivitetslokale, styrkeområde og en café. 

Ændrede åbningstider

I ferier, på helligdage og ved større arrangementer kan åbningstiderne være ændrede.

Se, hvad andre deler på Instagram

#dgihusetaarhus #visitaarhus #visitaarhusregion

Share your moments with us: