©  Foto:

Den Permanente

Den Permanente er en af Aarhus' bedste og mest populære badestrande kun får kilometer fra byens kerne. Her har du om sommeren adgang til en gammeldags badeanstalt. 

Den Permanente ligger kun 2,5 km nord for Aarhus centrum og har livreddere i sommerperioden samt lukkede omklædningsrum, kiosk, toiletter og vandhaner.

Den Permanente har en dejlig fin sandstrand, som du finder ved Trøjborg og Risskov, hvorfra du har et blik ind over Aarhus Ø og den indre by.

Blå Flag 2023

Den Permanente har igen i år fået tildelt Det Blå Flag, som er en international miljømærkningsordning, der gives til strande og havne, der har en høj vandkvalitet, gode faciliteter, badesikkerhed, forsøger at højne strandens standard og gør en ekstra indsats for miljøet. Mærket er din garanti for godt og rent badevand.

Vinterbadning

I vintersæsonen, der starter den 1. september, er Den Permanente lukket for offentligheden og dermed kun åben for vinterbadere i Vikingeklubben Jomsborg.

Tips til transport til stranden

Tag cyklen via Salonvejen eller cykelstien langs stranden med retning mod Riisskov, og du kommer direkte til stranden Den Permanente. Komme du i bil, kan du med fordel parkere på P-pladsen ved Sjette Frederiks Kro

Åbningstider

Badeanstalten holder lukket for offentligheden i vintersæsonen. 

Se, hvad andre deler på Instagram

#denpermanente #visitaarhus #visitaarhusregion