Gå til indhold
©  Foto:

Den Permanente

Den Permanente er en af byens bedste og mest populære badestrande. Her har du om sommeren adgang til en gammeldags badeanstalt. Den Permanente ligger kun 2,5 km nord for Aarhus centrum og har livreddere i sommerperioden samt lukkede omklædningsrum, kiosk, toiletter og vandhaner.

Blå Flag 2022

Den Permanente tildeles normalt det blå flag, men grundet renovering frem til november, er det kun muligt at bade uden for anlægget i øjeblikket. Det Blå Flag er en international miljømærkningsordning, der gives til strande og havne, der har en høj vandkvalitet, gode faciliteter, badesikkerhed, forsøger at højne strandens standard og gør en ekstra indsats for miljøet. Mærket er din garanti for godt og rent badevand.

Vinterbadning

I vintersæsonen, der starter den 1. september, er Den Permanente lukket for offentligheden, men åben for vinterbadere fra foreningen Vikingeklubben Jomsborg.

Tips til transport til stranden

Tag cyklen via Salonvejen eller cykelstien langs stranden med retning mod Riisskov, og du kommer direkte til Den Permanente. I bil er der en mindre P-plads ved Sjette Frederiks Kro

Åbningstider

Badeanstalten holder lukket for offentligheden i vintersæsonen. 

#denpermanente #visitaarhus #visitaarhusregionen

Share your moments with us: