©  Foto:

Decorate Together 2022

Til dig, som planlægger møder, konferencer og events - årets hyggeligste netværksmøde. Julen står for døren, og det er tid til at sige tak for året, der gik. Oplev Tivoli Frihedens eventyrlige juleunivers og ønsk byens mødeerhverv en god jul. Uformelt og hyggeligt.

Gratis arrangement

Det er gratis at deltage i denne fysiske netværksdag.

Dato

Torsdag d. 8. december 2022 kl. 15.00-18.00

Tilmeldingsfrist

Torsdag d. 1. december 2022.
Tilmeld dig ved at trykke på knappen "Book/bestil/køb".
Begrænset pladser, maks 80 deltagere i alt (først-til-mølle-princippet)

Program

Vi gentager den årlige succes med Decorate Together (tidligere kaldet 'Decorate With VisitAarhus'). Nyd en eftermiddag i julens tegn - her er fokus på netværk, masser af hygge og gode, uformelle snakke. Traditionen tro mødes vi både mødearrangører og mødeerhvervet for at ønske hinanden en glædelig jul og tak for i år. 

Dette års setting: Glæd dig til Jul i Friheden og oplev parken blive forvandlet til et eventyrligt juleunivers med glitrende julelys overalt.

Program:

Kl. 15.00: Ankomst til Tivoli Friheden

Kl. 15.30: Velkomst med gløgg og æbleskiver

Kl 16.00: Vi laver julepynt af genbrugsmaterialer

Kl. 17.30: Gåtur gennem Tivoli Friheden. Tag en flæskestegssandwich med eller spis den i restauranten.

Kl. 18.00: Tak for i dag.

I år mødes vi i den nye restaurant Madscenen, hvor vi samles om 'fletværk og netværk'. Glæd dig til at mærke roen sænke sig, mens vi varmer os på en kop gløgg og fletter julehjerter. Vi byder på en eftermiddag fyldt med godt til ganen, juleaktiviteter, gode samtaler og julestemning.

Arrangementet vil primært foregå i restaurant Madscenen, men der vil også være mulighed for en gåtur gennem den smukke julebelyste park. Husk derfor varmt tøj, halstørklæde, hue og den gode julestemning.

Vi glæder os til at se dig!

 

Hvad er Decorate Together?

Julen står for døren, og det er tid til at sige tak for året der gik. Decorate Together afslutter årets erhvervsturismearrangementer. Her mødes alle partnere samt møde- og konferencedeltagere, som har deltaget i vores arrangementer i løbet af året, og ønsker hinanden god jul, hygger med juleaktiviteter og lidt godt til ganen.

Decorate Together er med andre ord et arrangement i julehyggens tegn. Fokus er på det sociale frem for et fokuseret salgsarrangement, men det er stadig rig mulighed for at netværke og knytte relationer til andre mødearrangører samt mødeerhvervet i Aarhusregionen.

Hvem kan deltage, og hvorfor tilbyder VisitAarhus denne tur?

Læs mere her.