Grøn oplevelse
©  Foto:

Danhostel Rønde Vandrehjem, Mødested

Danhostel Rønde er et vandrehjem med enestående udsigt over Kalø Vig og tilbyder helt specielle muligheder for ro og koncentration kombineret med muligheder for en vandretur i naturen.

Højt hævet over byen med udsigt over Mols Bjerge og Kalø Vig ligger Danhostel Rønde. Smukt placeret ved porten til Nationalpark Mols Bjerge – et fantastisk naturområde ud til vandet og Kalø Slotsruin, der kun er et par kilometer fra Danhostel Rønde.

Fred, ro og natur

På vandrerhjemmet kan du finde ro, fordybelse og naturoplevelser, som danner en unik ramme til en indholdsrig dag. Det er kun fantasien der sætter grænser. Der er gode muligheder for at afholde kurser og møder i de dejlige lyse lokaler fuldt udstyret med WIFI, flipover, whiteboard og projektor.

Mødelokaler

På vandrehjemmet er der to mødelokaler:

Lille mødelokale med plads til 12 personer.
Stort mødelokale med plads til ca. 20 personer – alt efter bordopstilling.

Ud over de to mødelokaler er du velkommen til at anvende vandrehjemmets spisestue og hyggestue, som en del af kurset.

Vandrehjemmet har 15 værelser med i alt 52 senge – alle med eget bad og toilet. Værelserne er indrettet som dobbeltværelser eller familieværelser med 4 – 6 senge, men kan også lejes som enkeltværelser.

Smuk beliggenhed og mange muligheder

Vandrehjemmet tilbyder masser af muligheder for udendørs aktivitet, samtidig med, at der er en stor terrasse, tv- og opholdsstue, gæstekøkken og en helt enestående udsigt over Kalø Vig. Vandrehjemmets køkken er dagligt åbent og der serveres morgenbuffet, frokostbuffet med varme og kolde retter. Menuerne tager udgangspunkt i sæsonens råvarer.

Den smukt beliggende grund blev i 1935 skænket til Rønde by af den sidste tyske ejer af Kalø Gods - Baron von Jenisch. Derfor kan Danhostel Rønde spores helt tilbage til 1939.

I dag ejes Danhostel Rønde af PGU Rosenholm, som er et uddannelsestilbud for unge med særlige behov. Mange af vandrehjemmets opgaver løses i samarbejde med de unge - alt fra reception, forplejning, rengøring og ud- og indvendig vedligeholdelse.

Se, hvad andre deler på Instagram

#danhostelrønde #visitdjursland #visitaarhusregion