©  Foto:

Danhostel Aarhus City

Danhostel Aarhus City er, som navnet afslører, placeret mit i hjertet af Aarhus tæt på de mange kendte attraktioner i byen, såsom Vadestedet, Latinerkvarteret, ARoS, DOKK1, Aarhus Street Food, Godsbanen, Den Gamle By m.m.

Oplev det pulserende liv i centrum af Aarhus

Danhostel Aarhus City byder på en af byens bedste udsigter fra den høje bygning og deres hyggelige tagterrasse. Stedet har mange gæster fra udlandet og giver rig mulighed for at møde nye bekendtskaber fra hele verden. I caféen kan du nyde en lækker morgenmadsbuffet eller dagens ret. Du kan også købe diverse drikkevarer.

En historie om kontakt og samtale

Bygningen, som Danhostel Aarhus City ligger i, har tidligere huset Aarhus’ gamle telefoncentral og var fyldt med omstillingsudstyr og venlige telefondamer, der passede centralen. Kontakten til verden og muligheden for en hyggelig samtale hen over bordet er bevaret i det spændende og moderne hostel miljø.

Miljøvenligt hostel

Danhostel Aarhus City har en meget fokus på bæredygtig udvikling og det bærer især indretningen præg af. Her er genbrug benyttet til stort set hele indretningen. Lige fra genbrugsmøbler fra et luksushotel i København, til håndlavede køjesenge bygget af genbrugsmaterialer. På tagterrassen vokser friske urter og grøntsager som kan benyttes i madlavningen. I det hele taget forsøger de at holde en grøn linje igennem hele virksomheden.

Moderne omgivelser

De moderne faciliteter byder på store sovesale til de sociale rygsækrejsende og private værelser til par og familier. Der er gratis WiFi på hele stedet, et stort gæstekøkken, urban byhave og rooftop café. Alle værelser har en fantastisk udsigt over byens tage. Alle senge har bløde luksus boksmadrasser og er udstyret med egen læselampe og stikkontakt. I sovesalene er der forhæng for hver seng og aflåste skabe.

Se, hvad andre deler på Instagram

#danhostelaarhuscity #visitaarhus #visitaarhusregion