Grøn oplevelse
©  Foto:

Comwell Aarhus Dolce by Wyndham, venue

Comwell Aarhus Dolce by Wyndham byder dig velkommen til en verden af design, kvalitet og velvære med byens absolut bedste udsigt over havnen, skoven og stranden.

Arrangementer af alle størrelser

Inden for blot 5 minutters gå afstand er der mulighed for at afholde møder med overnatning helt op til 900 personer. Med sin centrale placering er Comwell Aarhus et oplagt valg, hvis du leder efter sted til en konference, et kursus eller et møde tæt på byen. Comwell Aarhus’ lokaler og lounges kan indrettes efter behov og skaleres fra 24 m2 til 450 m2. Comwell Aarhus kan dermed nemt huse arrangementer af alle størrelser - fra møder med to personer op til events med 500 gæster.

Charmerende selskabslokaler

På den anden side af gade finder du Centralværkstedet og Smedien, der er charmerende og historiske selskabslokaler, som med sine 1500m2 kan rumme mange mennesker og store konferencer. Begge steder er oplagt et oplagt valg til konferencer, seminarer, fester, udstillinger og messer.

Comwell Aarhus koordinerer både møder, konferencer og fester med eller uden overnatning sammen med kollegaerne på Centralværkstedet og Smedien.

Læs mere her.

Se, hvad andre deler på Instagram

#comwellaarhus #visitaarhus #visitaarhusregion