©  Foto:

Cold Hand Winery

Oplev det danske frugtvineri Cold Hand Winery, som producerer noget af verdens skønneste frugtvin. Et produkt der tager udgangspunkt i de syrlige danske æbler og dermed ikke er en cider eller “apfelwein” – men et nyt, eksklusivt og et mere vinøst smagsprodukt.

Frugtvin i verdensklasse

I Læsten, en landsby kun 12 km uden for Randers producerer den lokale vinproducent Cold Hand Winery frugtvin, som både vinder prestigefulde priser og bliver serveret på de bedste Michelin-restauranter både i ind- og udland.

Cold Hand Winery har tillige en ny og karakterfuld bygning, som er et arbejdende værksted, hvor de løbende udvikler nye toner og noter, som gør vinen helt unik. 

Smagsoplevelser for livet

Cold Hand Winery tilbyder vinsmagninger, hvor du samtidig kan nyde en lækker middag, eller du kan deltage i events og få hele oplevelsen af vineriet med.

Besøg gårdbutikken

Tag den lækre vin, skønne oste fra Arla Unika, charcuterie fra Fru Møller, chokolade, marmelader og andre lækre danske specialiteter med hjem til hyggelige stunder med venner og familie.

Læs mere om oplevelserne her.

Overnatning

Du kan også kombinere din tur til vineriet med en glamping-overnatning, hvor du kan overnatte i en autentisk vintønde, i en airstreamer eller lign.

Se mere om overnatningsmulighederne på vineriet her.

Se, hvad andre deler på Instagram

#coldhandwinery #visitranders #visitaarhusregion