Gå til indhold
©  Foto:

Cold Hand Winery

Oplev frugtvineriet Cold Hand Winery, et sted hvor noget af verdens bedste frugtvin produceres. Her åbnes sanserne og fortælleglæden blomstrer. 

Frugtvin i verdensklasse

I Læsten, en landsby kun 12 km uden for Randers produceres der frugtvin, som vinder prestigefulde priser og serveres på de bedste Michelin-restauranter både i ind- og udland.

Cold Hand Winerys nye karakterfulde bygning er et arbejdende værksted, hvor der eksperimenteres på livet løs for at finde præcis de toner og noter, som gør vinen så unik. 

Smagsoplevelser for livet

Cold Hand Winery giver mulighed for at inddrage alle i deres passion for frugtvin. Oplev vinen gennem deres vinsmagninger, nyd en lækker middag eller afhold events og få hele oplevelsen af vineriet med.

Cold Hand Winery giver også mulighed for at kunne tage produkterne med hjem gennem deres hyggelige butik, Kernehuset.

Restaurant og selskaber

Cold Hand Winery tilbyder forskellige oplevelser såsom Vin & Middag, hvor der serveres sæsonbetonet middag med en udsøgt vin- eller saftmenu. Prøv også deres brunch, vinsmagning eller hold dit næste selskab i de smukke omgivelser.

Læs mere om oplevelserne her.

Overnatning

Du har mulighed for at kombinere din tur til vineriet med en glamping-overnatning, hvor du kan overnatte i en autentisk vintønde eller airstreamer.

Se mere om mulighederne på vineriet her.

Se, hvad andre deler på Instagram

#coldhandwinery #visitranders #visitaarhusregion

Share your moments with us: