Gå til indhold
©  Foto:

City Vest

City Vest er for hele familien, med fokus på hyggelig shopping og events året rundt. Du bliver budt velkommen til shopping i over 30 butikker, inkl. egen slagter og fiskehandler, supermarkeder og apotek.

Du finder også en lægegang, fitnesscenter og posthus, og der er altid gratis parkering lige udenfor døren.

Butikker og cafeer

Du finder over 30 specialbutikker i City Vest. Du kan shoppe i lokale butikker som Den Syriske Skrædder, BAReVIN og Slagter Stjernholm, og der er masser af velkendte mærkevarebutikker som H&M, Tøjeksperten, Synoptik, NORMAL, Skoringen, Imerco, Intersport, Søstrene Grene og mange flere.

Efter en shoppetur kan du slappe af med en god kop kaffe fra Frellsen eller en lækker caféret fra Cafe Norr, og ordne dagligvareindkøbene i Føtex og Lidl.

Søndagsåbent og gratis parkering

City Vest har søndagsåbent 1. søndag i måneden fra 10-15, og der er altid gratis parkering ved alle indgange, på en af de over 1500 parkeringspladser. Er du gangbesværet, er der handicapparkering lige ved døren.

Spændende aktiviteter året rundt

Der er mange spændende aktiviteter for både børn og voksne i City Vest. I løbet af året kan du komme til koncerter, food festival, workshops i samarbejde med lokale aktører, spinne lykkehjulet eller gå på jagt efter små gaver til børnene, når der sælges børnebilletter i forbindelse med vinter- og sommerferie.

Se, hvad andre deler på Instagram

#cityvest #visitaarhus #aarhusregion

Share your moments with us: