Gå til indhold
©  Foto:

Casablanca Hostel - Anholt Vandrerhjem

Overnat hos Casablanca Hostel, som er et hyggeligt vandrerhjem ved Anholt Havn. Her vil du blive mødt af lokale ildsjæle, som står klar til at give dig de bedste muligheder for at få en rigtig god ferie og ophold på øen. Skal du rundt bekvemt og nemt, kan du også her leje en golfbil.

Casablanca er et hyggeligt sted at være, beliggende på havnen, tæt på færge, restauranter, gode badestrande, butikker, natteliv m.v.

Et hostel med alt, hvad du behøver

På Casablanca er der et hyggeligt fælles opholds-/thekøkken med tv, service, køleskabe, komfur, kaffemaskine og opvaskemaskine. Du har som gæst også adgang til en stor terrasse, der ligger rundt om huset, hvor du kan sidde og hygge dig med en god bog eller holde grillaften.

Lej en golfbil

Tag på en hyggelig sightseeingtur - i ro og mag. Lej en moderne og komfortabel golfbil hos Casablance Hosel og tag en tur rund på øen i dit helt eget tempo, bekvemt, nemt og dejlig fleksibelt. 

Kunne du tænke dig et par aktive timer, kan du tage kampen op med vennerne i et spil petanque eller beachvolley - baner som står til fri afbenyttelse på vandrerhjemmet under hele dit ophold.

Lej en golfbil

#casablancehostel #visitanholt #visitaarhusregionen

Share your moments with us: