©  Foto:

Casablanca Hostel - Anholt Vandrerhjem

Overnat hos Casablanca Hostel, som er et hyggeligt vandrerhjem ved Anholt Havn. Her vil du blive mødt af lokale ildsjæle, som står klar til at give dig de bedste muligheder for at få en rigtig god ferie og ophold på øen.

Casablanca er et hyggeligt sted at være, beliggende på havnen, tæt på færge, restauranter, gode badestrande, butikker, natteliv og meget mere.

Et hostel med alt, hvad du behøver

På Casablanca er der et hyggeligt fælles opholds-/thekøkken med tv, service, køleskabe, komfur, kaffemaskine og opvaskemaskine. Du har som gæst også adgang til en stor terrasse, der ligger rundt om huset, hvor du kan sidde og hygge dig med en god bog eller holde grillaften.

På terrassen finder du ”Casablanca Bar”, hvor du hen over sommeren kan nyde den gode stemning. Kunne du tænke dig et par aktive timer, kan du tage kampen op med vennerne i et spil petanque. Her er hele syv baner som står til fri afbenyttelse ved vandrerhjemmet under hele dit ophold.

Du kan også nemt få stillet din sult i sommerugerne, hvor ”Madkassen” frister med hjemmelavede burgere, flæskestegssandwich m.m. og ”Thaiboksen” tilbyder originale thairetter.

Skal du rundt på øen - bekvemt og nemt, kan du også her leje en golfbil.

Se, hvad andre deler på Instagram

#øenikattegat #visitanholt #visitaarhusregion