©  Foto:

Campaya - Lej sommerhuse i Aarhusregionen

Lej et sommerhus hos Campaya, som har samlet sommerhuse fra både bureauer og private på ét sted, så det bliver så nemt som muligt for dig at finde det helt rigtige sommerhus.

Hos Campaya kan du leje de bedste sommerhuse til de bedste priser på markedet, og i Aarhusregionen kan du vælge mellem mere end 3000 sommerhuse. Alene på Djursland kan du vælge mellem knap 2000 og lige omkring Ebeltoft er det knap 1000 sommerhuse. I enhver prisklasse og for enhver smag.

Hvor vil du gerne bo?

Campaya har et bredt udvalg af sommerhuse tæt ved kyst, skov og strand i hele Aarhusregion.

Hvis du har spørgsmål af nogen art eller brug for hjælp til at finde det helt rigtige sommerhus, kan du altid kontakte Campayas kundeservice på +45 78 74 62 62 eller på kundeservice@campaya.dk alle ugens dage.

Sommerhus i Aarhusregionen - det gode valg

Der er ikke noget bedre eller mere afstressende end at koble af fra den travle hverdag med de mennesker omkring sig, som man holder allermest af. Og her finder du ikke et bedre område end midt i den fredfyldte og smukke natur i Aarhusregionen - tæt ved skov, sø og strand - og i et dejligt sommerhus.

Samtidig har du også storbyens fristende tilbud i det dejlige Aarhus lige rundt om hjørnet, hvis I skal have lidt af byens puls med jer hjem fra ferien.

Se, hvad andre deler på Instagram

#visitdjursland #visitaarhus #visitaarhusregion