Gå til indhold
©  Foto:

CAMP DJURSLAND - Auning Camping

CAMP DJURSLAND - Auning Camping er udpeget som Travellers' Choice 2022 i TripAdvisor. Du finder campingpladsen ude i skoven, midt i byen, i centrum for alle seværdighederne på Djursland og lige op til den aktive handelsby Auning. På campingpladsen er der ro og rig mulighed for afslapning.

CAMP DJURSLAND - Auning Camping er omgivet af høj beplantning, der giver læ og mange hyggelige kroge, men stadig masser af solfyldte pladser og tæt ved ligger et af de smukkeste og mest særprægede naturområder på egnen - Porsbakkerne. 

CAMP DJURSLAND - Auning Camping er Green Stay certificeret, hvilket betyder de har gjort en ekstra indsats for at blive mere bæredygtige.

Alverdens hyggelige aktiviteter

På pladsen, er der gratis adgang til WiFi, her findes også en lille shop, en hyggelig bar med poolbord, udendørs bordtennis, samt store legeplads arealer med hoppepuder og kun 800 meter fra pladsen ligger Auning Svømmecenter. Kun 12-15 min. fra pladsen ligger der en hyggelig strand. 

Hytteudlejning

Du kan leje forskellige slags hytter på CAMP DJURSLAND - Auning Camping. Alle hytterne er charmerende, hyggelige og veludstyrede med alt du har brug for til en god campingtur. Du kan også leje telt- eller campingvogne.

Se mere om mulighederne og book her.

Autocamper

Se mere om faciliteter til autocampere her.

#auningcamping #visitdjursland #visitaarhusregionen

Share your moments with us: