©  Foto:

Bønnerup Lystbådehavn

Bønnerup Lystbådehavn er en unik oase ved Djurslands nordlige kyst og en uforglemmelig destination, der vil fortrylle dig med sine betagende omgivelser. Beliggende ved den idylliske nordlige kyst på Djursland, er denne havn af absolut særklasse. Uanset om du ankommer med bil eller båd, har du valgt det perfekte sted!

Plads til 250 både

I Bønnerup Lystbådehavn er der plads til op mod 250 både. Havnen er udstyret med topmoderne faciliteter, der gør din oplevelse ekstra komfortabel. Nyd de moderne sanitære anlæg, hvor der også er landstrøm og ferskvandsforsyning på alle broer samt trådløst internet, der sikrer, at du kan holde kontakten med omverdenen.

Det søde turistliv på Bønnerup Strand

Børnefamilier elsker legepladsen, som byder på masser af sjov og leg, hvor du også kan slå dig ned ved den store udendørs terrasse ved fælleshuset, bruge grillen og nyde de skønne omgivelser.

Og hvis krabbejagt står på programmet, er der to spændende bassiner ved bro E og ved slæbestedet, der venter på at blive udforsket!

Er du en entusiastisk autocampist, kan du slå lejr syd for slæbestedet og nyde den betagende udsigt til stranden, når solen går til ro i Kattegat. Det bliver ikke mere idyllisk end det!

Bønnerup strand - historie og charme

Bønnerup Strand blev grundlagt af 4-5 familier for mere en hundrede år siden. De slog sig ned her som fiskere, og efterhånden voksede det lille samfund sig større og større. De gamle fiskerhuse fra dengang kan stadig ses langs med stranden.

Bønnerup Strand emmer af historie og charme. De gamle fiskerhuse langs stranden vidner om områdets rige fortid. Bønnerup havn var tidligere en ø-havn, som var forbundet til landsbyen med en træbro. Havnen blev først landfast i 1968.

I dag kan du nyde forskellige spisesteder, finde en bankautomat, en bager og den lokale Dagli' Brugs inden for gåafstand. Hos den lokale Dagli' Brugs kan du også købe flaskegas. Her er alt, hvad du har brug for til en uforglemmelig ferie.

Bønnerup Havn

Ved havneområdet er der opstillet to hjertestartere - en ved fiskerihavnens servicebygning på nordsiden og en anden ved slæbestedet på sydsiden af Bønnerup Strand Sejlklubs klubhus.

Besøg hjemmesiden www.boennerup-lbh.dk og find priser og takster og tips til at planlægge din drømmeferie på Bønnerup Lystbådehavn. 

Se, hvad andre deler på Instagram

#bønneruplystbådehavn #bønneruphavn #bønnerupstrand