©  Foto:

Anholt Cykeludlejning

Vil du opleve det smukkeste af Anholt og komme let og nemt af sted, så lej en cykel og kør af sted på to hjul gennem Anholts uimodståelige natur og hyggelige småveje.

Lej attraktive og klargjorte cykler hos Anholt Cykeludlejning

Anholt Cykeludlejning har cykler til alle i forskellige modeller og størrelser. Et sikkert hit er den klassiske herre eller dame cykel, som er specielt designet til Anholt forhold. I udlejningen er der også et bredt udvalg af klassiske junior- og børnecykler, eller MTB cykler til dem, som ønsker flere gear, mere fart og en sporty stil.

Du finder også cykeltilbehør som; barnestole, cykelhjelm, børneanhænger, cykeltrailer mv. Skal der smil på læben så lej den populære tandemcykel og test samarbejdet på cykelturen.

Anholt Cykeludlejning står klar til at finde den rette cykel til dig/jer.

Cykelværkstedet

På Cykelværkstedet kan du få repareret din private cykel eller købe reservedele. Er din egen cykel punkteret, er gearene i stykker, skærmen knækket eller andet, så er der hjælp af hente på værkstedet. 

Cykelværkstedet er åbent i sommerferien fra start juli til august. Cykeludlejningen har også altid åben i forbindelse med færgeankomst og færgeafgange til/fra Anholt, så det er muligt for dig/jer som gæst(er) at leje cykel ved ankomst og returnere cykel før hjemrejse med færgen. 

Se priser her.

Se flere oplevelser på Anholt her.

Se, hvad andre deler på Instagram

#anholtcykeludlejning #visitanholt #visitaarhusregion