Gå til indhold
©  Foto:

Ægte julestemning i Væksthusene

Tag hele hele familien med på opdagelse i Væksthusenes mange planter og find de ingredienser, du kan bruge til at lave verdens bedste risalamande.

Rejs hen, hvor vaniljen gror

Mange af de planter vi traditionelt bruger til jul, kommer fra Middelhavsområdet eller troperne. Find f.eks. mandeltræet i Middelhavshuset og led efter vanilje og ris i det fugtige og varme Tropehus.

I cafeen kan du nyde nogle af julens godter og den helt særlige julemenu.

Julerundvisninger i Væksthusene

Men en ægte dansk jul indeholder også ingredienser fra hele verden, og i julemåneden har Væksthusene julerundvisninger, hvor du kan tilmelde dig både som enkeltperson eller sammen med familien. Her får du spændende historier om julens planter og også lækre smagsprøver undervejs. Rundvisningerne foregår efter lukketid - så kan du fornemme julefreden, nyde planterne, lytte til formidlernes spændende historier om julens planter og rigtig komme i ægte julestemning.

Book billet til rundvisning her.

Væksthusnissen er på spil

I alle weekenderne frem mod jul kommer Væksthusnisser frem fra deres skjul, så du kan høre alt om julens planter.

Juleopgaver for hele familien

Hele familien kan gå på jagt efter den ægte julestemning med en gratis juleopgave. I kan gå på opdagelse og finde julens særlige planter og krydderier, og slutte af med en juleforfriskning i den julepyntede Café.

Der er gratis adgang for alle i Væksthusene.

Se, hvad andre deler på Instagram

#væksthusene #aarhusbotanicalgarden #visitaarhus #visitaarhusregion

Share your moments with us: