©  Foto:

Abstrus - Teambuilding

Oplev nye sider af dine kollegaer og få en skøn dag med fokus på sjov og udvikling. Alle kan være med i aktiviteterne uanset alder, fysik, baggrund og uddannelse.

Underholdende teambuilding med Abstrus

Abstrus arrangerer både energifyldte og underholdende personalearrangementer og medarbejderudvikling med udgangspunkt i en passion for leg og spil. Bliv kastet ud i forskellige former for leg, konkurrence og kaos hvor alle bliver sat på udebane - såvel chefen som sekretæren.

Selvom Abstrus er lokaliseret i Aarhus, afholder de teambuilding i hele landet.

Personalearrangementer

Prøv "The Hint Hunt", "StrategiGourmet", "Kaosopgaveløsning", "Fyraftensquizzen", "GastroDysten", "Store Legedag" eller nogle af de andre personalearrangementer som Abstrus tilbyder. De forskellige arrangementer varierer i tidsinterval og hvor mange personer der er plads til.

Find mere information om personalearrangementer her.

Medarbejderudvikling

I medarbejderudviklingen tager Abstrus udgangspunkt i forskellige udfordringer, som I gerne vil arbejde med - f.eks. kommunikation, samarbejdsvanskeligheder eller trivsel. Dagen kan også blive en del af et længere forløb og indeholde indledende eller efterfølgende 1-1 coachingsamtaler.

Forud for dagen tager Abstrus en snak med jer om, hvad I som ledelse ønsker at medarbejderne skal have med fra dagen. Hvordan er trivslen og samarbejdet? Hvad ønsker I at fokus på dagen skal være? Ud fra denne samtale strukturerer Abstrus en dag med meningsfuldt indhold.

Abstrus tilbyder desuden udarbejdelse og gennemgang af DISC-analyser som en del af medarbejderudviklingsdagen.

Find mere information om medarbejderudvikling her.

Se, hvad andre deler på Instagram

#visitaarhus #visitaarhusregion