©  Foto:

Aarhus Festuge

Aarhus Festuge er klar og overalt summer byen af liv og kultur. Oplev, hvordan pladser og byrum bliver forvandlet til kreative oaser og nyd den helt særlige festuge-stemning, som både vi aarhusianere elsker så højt, og som byens gæster er helt vilde med.

"Mind the Gap"

I år sætter Aarhus Festuge under temaet "Mind the Gap" fokus på at udvise opmærksomhed over for de mange forandringer, der spirer op i bybilledet både under Festugen og i vores samfund. Derudover sættes der fokus på, at respektere forskellene imellem os - de små sprækker - så de ikke udvikler sig til for store kløfter.

En uge med fest og farver

Aarhus Festuge er en af Nordeuropas største kulturfestivaler, hvor du hen over 10 dage kan opleve både musik, kunst, dans, teater, udstillinger, børneaktiviteter, fest og sjove happenings rundt omkring i byen. Der er noget for enhver smag, uanset om du er til det gamle og velkendte eller noget mere nyt og eksperimenterende. 

Byens pladser og festtelte i Festugen

Aarhus summer af liv og leben i Festugen, og der foregår en masse i byrummet. Traditionen tro finder du pladser og festtelte, der er centrum for kulturelle aktiviteter, hygge og fest med livemusik og skummende fadøl. 

Se, hvad andre deler på Instagram

#aarhusfestuge #visitaarhus #visitaarhusregion