Gå til indhold
©  Foto:

Aarhus Camping

Aarhus Camping ligger naturskønt få kilometer uden for Aarhus Centrum. Camping- eller hytteferie midt i fredelige omgivelser centralt placeret i Østjylland tæt på storby og alligevel midt i naturen.

Kombination af natur og byliv 

Aarhus Camping er centralt placeret i Østjylland tæt på motor- og hovedveje. Derudover ligger pladsen kun få kilometer fra Aarhus centrum og giver dermed god mulighed for at kombinere roen i naturen med bylivet i centrum.

Campingspladsen liger ligger i det chamerende og kuperet Lisbjerg skov, som giver en en fantastisk udsigt mod Aarhus Nord og Aarhus Bugt. Selvom om pladsen ligger tæt på motorvej, så er det kun fuglekvidre der kan høres på pladsen. Det grønne nærområde emmer af fred og ro med et rigt dyreliv, som kan opleves på tæt hold.

Moderne faciliteter

Aarhus Camping byder velkommen til camping for dig med campingvogn, telt, autocamper eller til dig, der har lyst til overnatning i hytte. De har alle de moderne faciliteter som I kan have brug for. Der er også rig muligheder for masser af aktiviteter for hele familien med både opvarmet swimmingpool, minigolf, legeplads og meget mere. Derudover er der både kiosk og cafeteria på pladesen.

Se mere om de mange faciliteter her.

Se, hvad andre deler på Instagram

#aarhuscamping #visitaarhus #aarhusregion

Share your moments with us: