Gå til indhold
©  Foto:

Århundredets Festival

Århundredets Festival er en videns- og kulturfestival i og omkring Aarhus. Festivalen præsenterer den 3.-12. marts over 140 arrangementer i tæt samarbejde med 70+ aktører fra både erhvervs- og kulturlivet. Temaet i 2023 er GRÆNSER.

Hver festival har sit eget tema

I et miks mellem viden, kunst og kultur sætter festivalen hvert år spot på en historisk periode for at skabe debat om det liv, vi lever, og det samfund, der omgiver os. I 2023 har Århundredets Festival temaet 'GRÆNSER'.

GRÆNSER

Vi trækker en streg i sandet, søger grænsen, definerer den, passerer den, er i ingenmandsland, rejser ud og kommer hjem, leger med den og er i tvivl om, hvor den er. Århundredets Festival udforsker grænsen. Kom til vidensmiddage- og koncerter, byvandringer, udstillinger, intelligente cocktails, kunstcaféer, ølsmagninger og poetryslam. Eller følg med online til de gratis livestreams.

Fra den 2. til 12. marts 2023

Århundredets Festival

Festivalen præsenterer forskere, skuespillere, musikere og kunstnere side om side på byens scener til intelligente, underholdende og sanselige arrangementer med viden som programmets røde tråd. For at skabe debat om det liv, vi lever, og det samfund, der omgiver os. Realiseres med støtte fra Aarhus Kommune, Købmand Herman Salling Fond, C.A.C. Fonden og Stibo-fonden.

Se programmet her.

Se, hvad andre deler på Instagram

#århundredetsfestival #visitaarhus 

Share your moments with us: