Ebeltoft havn

Lystfiskeri ved kyst og i hav

Foto: Sebastian Nils

Er du til hav- og kystfiskeri har Aarhusregionen fantastiske lange kyststrækninger med super gode muligheder til dig, som elsker en fisketur ved havet. Om det er de smukke og stille morgentimer ved solopgang eller i dagstimerne, hvor du møder mange andre fiskere - så finder du det hele.

Kystfiskeri på Djursland og i Aarhus

noget af det bedste i Danmark

Langs kysterne på Djursland og videre mod syd og rundt om Aarhus finder du nogle af de bedste muligheder for kystfiskeri i Danmark. De bedste fiskesteder finder du på Østkysten ud mod Kattegat. Tag f.eks. turen fra Grenaa til Gåsehage, hvor der flere steder hurtigt bliver dybt med både tang- og stenbælter langs med kysten.

De bedste pladser langs kysten

De gode kystfiskepladser ligger som perler på en snor. Fra det sydlige Aarhus til Knebel Vig på Mols og videre langs Aarhus Bugten til Kobberhage, Jernhatten, Glatved, Fornæs, Gjerrild Klint og helt op til Randers Fjord.

Hvad enten du smider snøren i fra en af havnene, sejler ud direkte fra kysten, eller du er til hygge-fiskeri, så byder Djursland og Aarhus på et fantastisk spændende lystfiskerliv.

Sæsonen er fra slutningen af marts til november måned.