Gå til indhold
Julemarked i Friheden, Aarhus

De bedste juleoplevelser i Aarhusregionen

Foto: Tivoli Friheden

Julestemningen og julehyggen i december måned er noget af det vigtigste for de fleste af os i juletiden. En tid, hvor vi alle rykker sammen, hygger os og deler skønne oplevelser med hinanden. Find nedenfor inspiration til de kommende juleminder, du ønsker at tage med dig fra julen 2022.

Liste
Kort
Jul i Den Gamle By
Foto: Den Gamle By

Jul i Den Gamle By

Oplev en rejse gennem 400 års julehistorie og træd indenfor i de historiske huse og se, hvordan de danske juletraditioner opstod. I Den Gamle By er der garanti for julestemning i de gamle, julepyntede...

Læs mere
Jul i Friheden
Foto: Tivoli Friheden

Jul i Friheden

Mærk hvordan hyggen og julestemningen spreder sig, når Tivoli Friheden forvandler deres park til et eventyrligt juleland fyldt med nisser, julemænd og masser af lys og julehygge. Det er et sandt julee...

Læs mere
Jul på Gammel Estrup
Foto: Gammel Estrup - Danmarks Herregårdsmuseum

Jul på Gammel Estrup

Oplev den ægte herregårdsjul på Gammel Estrup. Vær med, når herskab og tjenestefolk gør deres juleforberedelser i december måned. Se, hvordan både greven og hans ansatte holdt jul for 100 år siden og ...

Læs mere
Havnerundfart på Juldamperen
Foto: Aarhus Sail Event

Havnerundfart på Juldamperen

Tag på jule-havnerundfart i Aarhus med Juldamperen. Skibet vil være pyntet med julepynt og lyskæder, og du vil opleve turen til lyden af hyggelig julemusik - og sågar Julemanden kommer og hilser på.

Læs mere
Christmas City Run
Foto: Christmas Run Aarhus

Christmas City Run

Christmas City Run skaber en fantastisk stemning i hele byen, og du har muligheden for at opleve den hyggelige stemning i et par løbesko!

Læs mere
Julekoncerter i Aarhus' kirker
Foto: Per Rasmussen

Julekoncerter i Aarhus' kirker

Lad julefreden sænke sig i kirkens fredfyldte rum og nyd den fantastiske akustik, når kirkerne i Aarhus slår dørene op for en lang række julekoncerter.

Læs mere
Et Juleeventyr på Aarhus Teater
Foto: Creative ZOO, Aarhus Teater

Et Juleeventyr på Aarhus Teater

Oplev en forestilling, som i 2021 blev nomineret til tre Reumert-priser, og som nu vender tilbage for at skabe julestemning hos store og små.

Læs mere
Julehygge og juleshopping med kæresten i Aarhus
Foto: Photopop, VisitAarhus

Julehygge og juleshopping

Traditionen tro sørger butikker og stormagasiner for at danne en smuk kulisse om din juleshopping. Aarhus er en juleby fuld af charmrende kvarterer, hvor der aldrig er langt til julehyggen på caféer, markeder og restauranter.

Læs mere
Salling ROOFTOP
Foto: Salling Aarhus

Salling ROOFTOP

Salling ROOFTOP er en opsigtsvækkende café og byoase på tagterrassen af stormagasinet Salling beliggende i det centrale Aarhus. ROOFtTOP er nu udvidet med Salling Roofgarden, og tagterassen er en stor...

Læs mere
Vagtskifte ved Marselisborg Slot
Foto: VisitAarhus

Vagtskifte ved Marselisborg Slot

Nyd synet af den ikoniske livgarde med de store bjørneskindshuer, når de ved vagtskiftet går parade. Der er vagtskifte hver dag kl. 12:00, når den kongelige familie opholder sig på Marselisborg Slot.

Læs mere

Share your moments with us: