Julemarked i Friheden, Aarhus

De bedste juleoplevelser i Aarhusregionen

Foto: Tivoli Friheden

Julestemningen og julehyggen i december måned er noget af det vigtigste for de fleste af os i juletiden. En tid, hvor vi alle rykker sammen, hygger os og deler skønne oplevelser med hinanden. Find nedenfor inspiration til de kommende juleminder, du ønsker at tage med dig fra julen 2023.

Liste
Kort
Jul i Den Gamle By
Foto: Den Gamle By

Jul i Den Gamle By

Tag på en rejse gennem 400 års juletraditioner – med lysende lanterner, julepyntede gader og flydende og runde æbleskiver. En julerejse gennem tiden i Den Gamle By.

Læs mere
Jul i Friheden
Foto: Tivoli Friheden

Jul i Friheden

Mærk hvordan hyggen og julestemningen spreder sig, når Tivoli Friheden åbner for Jul i Friheden og forvandler parken til et eventyrligt juleland fyldt med nisser, julemænd, boder, masser af lys og jul...

Læs mere

Danmarks Smukkeste Juleudstilling

Oplev Danmarks Smukkeste Juleudstilling i Årets Juleby 2023 i et blomsterunivers af de helt store, når blomsterkunsteren Jonny Haugaard sammen med flere end 100 frivillige skaber dette fantastiske univers i Viborg.

Læs mere
Jul i Salling
Foto: Salling

Jul i Salling

Nyd de mange juleoplevelser hos Salling. Øverst på Sallings fantastiske Rooftop spreder julestemningen sig ved dufen af gløgg, æbleskiver og julespecialiteter. Under det fantastiske rooftop gemmer der...

Læs mere
Vagtskifte ved Marselisborg Slot
Foto: Palle Herløv

Vagtskifte ved Marselisborg Slot

Nyd synet af den ikoniske livgarde med de store bjørneskindshuer, når de ved vagtskiftet går parade. Der er vagtskifte hver dag kl. 12:00, når den kongelige familie opholder sig på Marselisborg Slot.

Læs mere
Hestevognstur med Stald Ramsdal
Foto: Stald Ramsdal

Hestevognstur med Stald Ramsdal

Oplev Randers by i hestevogn. Der er ikke noget så stemningsfuldt som at opleve byen fra hestevogn.

Læs mere
Vægtergang i Viborg
Foto: Jesper Maagaard

Vægtergang i Viborg

Vægterne i Viborg synger traditionen tro vægtervers på deres tur rundt i byens gader, akkurat som de gjorde i gamle dage. Følg dem gennem byens hyggelige gamle gader med deres tændte lanterner.

Læs mere
Vægtergang i Ebeltoft
Foto: Alexandra Paul und Michael Düser

Vægtergang i Ebeltoft

I Ebeltoft kan du møde vægterne på deres gang gennem byen, når de i højsæsonerne går rundt i byen og foran det gamle rådhus og tænder gadelygterne.

Læs mere
Aarhus Skøjtehal
Foto: Aarhus Kommunes Idtrætscentre

Aarhus Skøjtehal

Find skøjterne frem og nyd en tur på isen i Aarhus Skøjtehal. Det giver god motion – og uanset om du har prøvet det før eller ej, er det super sjovt. 

Læs mere

Juleaktiviteter med børn i Aarhusregionen

I julebyen Aarhus finder du masser af juleaktiviteter for børn, og tager du rundt i Aarhusregionen åbner der sig en juleregion for alle der elsker juletiden. Brug juletiden på at være sammen og skab nye minder og traditioner.

Læs mere

Meget mere jul