Water and Wellness Randers

Bedste indendørs aktiviteter i Aarhusregionen

Foto: Water and Wellness Randers

Er du til en inde-dag og vil du måske gerne vil have lidt fart, action og underholdning, har Aarhusregionen et stort tilbud til dig. Tag i det store vandland, tag på ræs i gokarts, i legelande og hoppeborge, på klatrevæg, spil lidt badminton - eller meget andet.

Få de bedste oversigter og anbefalinger her på siden

På en regnvejrsdag, når regntøjet ikke er kommet med på ferien, er der stadig mange oplevelser, der venter på dig - både til fordybelse, sjov og action.

Liste
Kort
Grøn oplevelseDGI-huset Aarhus
Foto: RAISFOTO

DGI-huset Aarhus

I DGI-huset er der rig mulighed for at få pulsen op og sved på panden i en masse idræt og motion i centrum af Aarhus. Der er rigtig mange forskellige aktiviteter hver dag, som du får adgang til via et...

Læs mere
KlatreSiloen i Randers
Foto: KlatreAutomaten

KlatreSiloen i Randers

I KlatreSiloen i det nordlige Randers kan du udfordre dig selv, venner og familie i de mange klatreaktiviteter, som bl.a. indeholder klatrevægge, kassestabling og sjove alternative vægge. KlatreSiloen...

Læs mere
RaceHall
Foto: Racehall

RaceHall

I Racehall finder du Europas største indendørs Go Kart Center. Kan du lide fart, vildskab, en puls der hamrer, og tør du satse til det sidste - så skal du absolut en tur til Racehall! Her er udfordrin...

Læs mere
Trampolinpark Rush Danmark
Foto: Rush Danmark

Trampolinpark Rush Danmark

Rush er Jyllands største og vildeste trampolinpark med hele 4200 kvm fyldt med sjov, trampoliner og hyggelige områder. Prøv kræfter med trampoliner på både gulve og vægge, høvdingebold og springgrav.

Læs mere
Legeland Viborg
Foto: Kenneth Loven

Legeland Viborg

Viborg Legeland er en stor indendørs legeplads. Prøv de mange aktiviteter, som byder på underholdning for hele familien.

Læs mere
Eventpark Aarhus
Foto: Eventpark Aarhus

Eventpark Aarhus

Hos Eventpark Aarhus er der hele 5.000 m2 plads, som du kan boltre dig på, så kast dig ud i et hav af aktiviteter og oplevelser - helt uafhængigt af vejret.

Læs mere
Golfskoven
Foto: Golfskoven Aarhus

Golfskoven

Golfskoven syd for Aarhus er en indendørs Skovbar med underholdning og aktiviteter, der får tiden til at flyve afsted. Her kan du opleve en kæmpe indendørs adventure minigolfbane med 18 huller, pool b...

Læs mere

LOCKED - Escape Room i Aarhus

Hos Escape Room LOCKED i Aarhus kan du prøve kræfter med unikke og udfordrende escape rooms. Der er tre rum i forskellige sværhedsgrader og med forskellige temaer.

Læs mere

LOCKED - Escape Room Randers

Hos LOCKED Escape Room i Randers er der unikke og udfordrende escape rooms. Tag kampen op mod zombier, undslip din kidnapper, udforsk det øde Chernobyl - mulighederne er mange!

Læs mere
Kulturhus og bibliotek DOKK1
Foto: Aarhus Kommune

Kulturhus og bibliotek DOKK1

Kulturhus og bibliotek Dokk1 er Aarhus' naturlige samlingspunkt for alle. Kultur- og multimediehuset er for alle, lokale som gæster - ja, for dig, som gerne vil møde fremtiden i nutiden i en mangfoldi...

Læs mere

En tur i vandet

Tag en tur i Water & Wellness, områdets største badeland, til Landal Badeland eller besøg en af Aarhusregionens mange svømmehaller.

Badelande og svømmehaller

Lyseng svømmebad i Aarhus

Vandlande og svømmehaller

Foto: Lyseng Svømmehal

Men du kan også

Slå hverdagen fra

Lad dig forkæle i alt lige fra saunagus og infrarød sauna til massage, wellness-behandlinger, float therapy, dampbad og subtropisk stemning.