Konkurrence ifm. annoncering fra 1. maj 2024 til og med den 31. august 2024

Konkurrencebetingelser   

Denne konkurrence udbydes af:  

VisitAarhus   
Balticagade 19, 1,

8000 Aarhus C 
CVR: 17579339  

(”VisitAarhus”, ”vi”, ”os”)

Ved deltagelse i konkurrencen accepteres følgende betingelser:  

I perioden fra den 1. maj 2024 til og med den 31. august 2024 er der spændende præmier på højkant blandt alle, der har tilmeldt sig VisitAarhus’ nyhedsbrev ‘Aarhusregionens Eventkalender’, og har afgivet deres e-mailadresse i forbindelse herved. Hver måned trækker vi en ny vinder af månedspræmierne (fire vindere i alt). Konkurrencen er ikke betinget af køb af produkter eller services.  

HVEM KAN DELTAGE?  

Alle med en aktiv e-mailadresse kan tilmelde sig enten via desktop, tablet eller mobil. Du skal være 18 år for at deltage i konkurrencen og bosat i Danmark.

Du kan deltage, så mange gange du vil, inden for konkurrenceperioden, men det giver ikke ekstra lodder at deltage flere gange. Ansatte i VisitAarhus, medlemmer i deres husstand og enhver person, som er direkte involveret i organiseringen af denne konkurrence, må ikke deltage.

TILMELDING  

Du tilmelder dig konkurrencen ved at tilmelde dig nyhedsbrevet med dit navn, din e-mailadresse og dit postnummer. Når du deltager i konkurrencen, tilmelder du dig Aarhusregionens Eventkalender med inspiration til de interesseområder, du selv udvælger og angiver gennem tilmeldingsformularen. Frekvensen af mails varierer efter antal og valg af interesseområder, og de enkelte mails vil indeholde markedsføring af destinationen samt vores partneres attraktioner, oplevelser og begivenheder. Du kan altid framelde dig ved at bruge afmeldingslinket nederst i hver mail eller ved at sende en mail til email@visitaarhus.com. Læs mere om, hvordan vi behandler dine oplysninger i vores privatlivspolitik på Visitaarhus.dk.

Der tages forbehold for tastefejl, og vi forbeholder os retten til at udtrække en ny vinder, såfremt der ikke er afgivet fyldestgørende oplysninger i forbindelse med tilmeldingen. Vinderne får besked pr. mail om, at de har vundet og vil herefter blive bedt om at fremsende deres adresse for at kunne modtage præmien. Hvis en vinder ikke ønsker at oplyse vedkommendes adresse til fremsending af præmien, forbeholder vi os retten til at trække en ny vinder. Hvis vinderen ikke vender retur på mail fra VisitAarhus inden 7 dage fra henvendelsen, forbeholder vi os retten til at udtrække en ny vinder. Den første vinder vil ikke blive kompenseret for præmien efter fristen for tilbagemelding. Ved snyd eller manipulation forbeholder VisitAarhus sig retten til at udelukke deltagere fra konkurrencen.  

PRÆMIER OG VINDERE  

Konkurrencen har præmier for en samlet præmiesum på 5112,50 DKK fordelt på 4 månedspræmier. Præmierne er som følger:

Præmie 1: Overnatning for 2 personer i en vintønde ved Cold Hand Winery inkl. vin og tapas til en værdi af 2430 DKK

Præmie 2: 4 billetter til ARoS til en værdi af 700 DKK

Præmie 3: 2 billetter til vildmarksbrunch ved Karpenhøj Naturcenter til en værdi af 1282,50 DKK

Præmie 4: 4 billetter til Tivoli Friheden til en værdi af 700 DKK

Billetter til Tivoli Friheden og til ARoS kan indløses i sæsonen 2024.  

Overnatning for 2 personer i en vintønde ved Cold Hand Winery inkl. vin og tapas skal indløses til en overnatning søndag-torsdag i sæson 2024 (sæsonen løber til den 1. oktober 2024). Overnatningen skal bookes og koordineres på en ledig dato ved at kontakte VisitAarhus’ kontaktperson ved Cold Hand Winery.

Vildmarksbrunch for 2 personer ved Karpenhøj Naturcenter indløses ved at benytte rabatkoden på det fremsendte digitale gavebevis i købsforløbet på Karpenhøj Naturcenters hjemmeside (Vildmarksbrunch (karpenhoej.dk)). Der kan frit bookes på de datoer, hvor der er ledige pladser på hjemmesiden. Gavekortet på ’Vildmarksbrunch’ skal indløses i sæsonen 2024, der løber fra maj t.o.m. november 2024 og kan ikke ombyttes til kontanter.

Der udtrækkes i alt 4 vindere (en ny vinder en gang om måneden) i perioden fra den 1. maj 2024 til den 31. august 2024. Vinderne udtrækkes ved lodtrækning blandt alle, der har registreret sig med e-mail, navn og postnummer på udtrækningsdatoen, og som har deltaget i konkurrencen i perioden den 1. maj 2024 til og med den 31. august 2024. Ved 1000 deltagere med ét lod i konkurrencen, vil vinderchancen være 4/1000 (dvs. 0.4 % sandsynlighed for at vinde én præmie).  

VisitAarhus indberetter og afholder præmieafgiften. Præmierne kan ikke ombyttes til kontanter. Vinderne udvælges ved tilfældig lodtrækning af VisitAarhus. Vinderne kontaktes på mail og får tilsendt præmien af VisitAarhus, medmindre andet er angivet i konkurrencebetingelserne ovenfor. 

ØVRIGE BETINGELSER, DATABEHANDLERE OG PRIVATLIVSPOLITIK

VisitAarhus er dataansvarlig og databehandler, hvilket betyder, at de afgivne personoplysninger kan behandles af VisitAarhus for at fuldføre konkurrencen / administrationen af ​​konkurrencen. Ved deltagelse i konkurrencen vil VisitAarhus registrere og opbevare personoplysninger til brug for administration af konkurrencen samt fremsending af markedsføringsmateriale over e-mail gennem Aarhusregionens Eventkalender.

Konkurrencedeltageren har altid ret til at tilbagekalde hans/hendes samtykke til behandling af hans/hendes personoplysninger. Hvis samtykket tilbagekaldes, før vinderne er udtrukket, vil konkurrencedeltageren ikke længere være berettiget til at deltage i kampagnen, og VisitAarhus vil ikke yderligere behandle deltagerens personoplysninger.

Deltageren har også ret til at anmode om korrektioner med hensyn til personoplysninger, som VisitAarhus behandler. Spørgsmål til konkurrencen kan stilles via e-mail på email@visitaarhus.com. Tilføj emnefeltet ”Aarhusregionens Eventkalender”.

Se mere om VisitAarhus’ data protection notice her: www.visitaarhus.dk/dataprotection