Gå til indhold

Køb gavekort til restauranter

Foto: Raisfoto, Langhoff & Juul

Hvorfor ikke glæde en ven, kæreste eller sød kollega med et gavekort til en lækker middag i Aarhus. Tag et kig her og bliv inspireret til nogle af byens restauranter.

Årslev Kro ved Aarhus
Årslev Kro

Årslev Kro

Giv en lækker middag i gave på en af de danske kroer tæt på Aarhus, og hos Årslev Kro kan du tilmed lægge en overnatning oven i hatten. 

Basso Aarhus
Basso Aarhus

Basso Aarhus

Et gavekort til Basso Aarhus er en gave til en hyggelig, intim og uformel restaurant midt i hjertet af Aarhus, i Skolegade 21 med udsøgte simple og enkle retter med stor smag,

Restaurant L'øst
Scandic Aarhus City

Restaurant L’øst

Et gavekort til Restaurant L’øst, er et gavekort til madglæde, gode råvarer og kvalitet på hver eneste tallerken. Kombiner det med en overnatning på hotel Scandic Aarhus City - og du har det hele under ét tag.

Ghrelin Gourmet Restaurant
Ghrelin Gourmet Restaurant

Ghrelin Gourmet Restaurant

Lad appetitten brede sig - en appetit på mere af det gode, en appetit på skønne dufte og smage, på smukke omgivelser - og på det skønne nærvær. 

Gårdhaven hos Juliette Cafe & Brasserie
Juliette Cafe & Brasserie

Juliette Café & Brasserie

Giv et gavekort til et forenklet, uformelt og hyggeligt brasserie midt i Frederikbjerg i Aarhus, hvor maden er inspireret af fransk comfort food – iblandet få internationale/etniske inspirationer.

Restaurant Substans
Restaurant Substans

Substans

Giv en Michelin-middag i gave. En madoplevelse ud over det sædvanlige, og som helt sikkert giver ekstra glæde. Restaurant Substans har fået tildelt Michelin stjerne fra 2015-2019.

Restaurant Pondus
Restaurant Pondus

Pondus

Giv en Bib Gourmand i gave, en Michelin-oplevelse med en madoplevelse i høj kvalitet til rimelige priser - til en skøn middag i centrum af Aarhus.

Restaurant Mefisto
Restaurant Mefisto

Mefisto

Giv et gavekort til en hyggelig middag hos restaurant Mefisto i centrum af Aarhus. Her er hygge, lækker mad og plads til en enkelt, ukompliceret og dejlig middag.

Restaurant Gäst
Restaurant Gäst

Restaurant Gäst

Giv et gavekort til Restaurant Gäst, som arbejder med det nære og det danske og med en passion, nysgerrighed og gode råvarer, som de vigtigste elementer i deres køkken. En gave til forkælelse med en storbypuls lige uden for vinduerne. Kombiner det med en overnatning på hotel Scandic The Mayor - og du har det hele under ét tag.

Udvid gaven

En middag, en oplevelse, lidt hyggelig shopping - og en dejlig overnatning - pak din egen gave og forær hele Aarhus til en du holder rigtig meget af.

 

KØB GAVEKORT TIL OPLEVELSER

KØB GAVEKORT TIL EN SHOPPINGTUR

KØB GAVEKORT TIL EN OVERNATNING

Share your moments with us: