VisitAarhus
Julemarked i Friheden, Aarhus

De bedste juleoplevelser i Aarhus

Aarhus emmer af julehygge, og der er masser af aktiviteter for enhver smag. Find inspiration til dine magiske juleminder med vores bedste bud på julens aktiviteter her. Rigtig glædelig jul!

Pige kigger ind af vindue i Den Gamle By
Jul i Den Gamle By

Tag en tur gennem Den Gamle By, hvor du møder julen, som den var i gamle dage. Du kan ikke besøge de indendørs huse og aktiviteter, men tag et kig ind i den fine julepyntede stue og andre huse - udefra gennem ruderne til de oplyste rum.

Pariserhjul og jul i Tivoli Friheden, Aarhus
Magisk og eventyrligt juleland

Tivoli Friheden forvandler igen i år parken til et eventyrligt juleland med nisser, julemænd og masser af lys og julehygge. Tag på en skøn tur gennem parken og nyd de mange julelys og smukt dekorerede anlæg. 

Nissen Olaf og julens hemmelighed
Nissen Olaf og julens hemmelighed

Tag med nissen Olaf på en hæsblæsende jagt i Aarhus - efter julens hemmelighed. Oplev byen og et juleeventyr sammen med børnene, som udspiller sig på en børnevenlig rute i latinerkvarteret i centrum af Aarhus. 

Musikhuset Aarhus
Julehygge i Musikhuset

Tag din kæreste, venner eller familie med i Musikhuset Aarhus, og lad hyggen og julestemningen sprede sig. Som altid har Musikhuset en bred vifte af underholdning med julekoncerter, juleshows, ballet, julesang og stand up shows.

Jul i Orangeriet på ARoS
Jul og live musik på ARoS

Jul, hygge, live musik og duft af julegløgg og æbleskiver. ARoS inviterer indenfor til et særligt julebesøg, hvor kunst og kultur vil favne dig, dine sanser og julens nærvær i en uforglemmelige oplevelse.

Juleshopping i Vestergade, Aarhus
Juleshopping i Aarhus

Tag en tur ned langs Strøget og find de helt rigtige julegaver i de mange butikker i Aarhus. Smut ned gennem de brostensbelagte gader i Latinerkvarteret og gå på opdagelse i de små unikke butikker, der ligger side om side.

Julemarked i Ridehuset, Aarhus
Besøg de bedste julemarkeder i Aarhus

Her finder du en guide til nogle af de mange fine julemarkeder i Aarhus, hvor du både kan finde nyt og gammelt, dansk design, unikke gaver og flot julepynt. 

Vagtskifte ved Marselisborg Slot
Vagtskifte ved Marselisborg Slot

Nyd synet af den ikoniske livgarde med de store bjørneskindshuer frem til den 4. januar 2021, når de ved vagtskiftet går parade. Der er vagtskifte hver dag kl. 12:00, når den kongelige familie opholder sig på Marselisborg Slot.

Salling ROOFTOP, Aarhus
Snup et glas vin eller gløgg på Salling ROOFTOP

Nyd den flotteste panoramaudsigt over Aarhus klædt i julelys. Hvis du tør, kan du bevæge dig ud på glasrampen, hvor du fra 25 meters højde kan se direkte ned på Strøgets menneskemylder, der er på juleshopping i Aarhus. Pak dig ind i tæpper og nyd gløgg og æbleskiver under åben himmel på den hyggelige tagterrasse.

Julekoncert i Domkirken, Aarhus
Julekoncerter i byens kirker

Lad julefreden sænke sig og nyd de stemningsfulde julekoncerter, som hvert år finder sted i vores dejlige kirker i Aarhus.

Juletræ på Rådhuspladsen, Aarhus
Det kæmpestore juletræ foran Rådhuset er tændt

Nyd og oplev det magiske smukke juletræ, som står foran Rådhuset i Aarhus - tætf Strøget og med Regnbuen som smuk baggrund.

Nytår hos Langhoff & Juul, Aarhus
Nytårsaften

Der er rig mulighed for at få en fantastisk nytårsaften i Aarhus. Mange restauranter har særlige nytårsmenuer, hvor du kan gå ind i det nye år med fest og farver. Det eneste du skal bidrage med er dit gode nytårshumør.