Julemarked i Friheden

De bedste juleoplevelser i Aarhus

Foto: Tivoli Friheden

Aarhus emmer af julehygge, og der er masser af aktiviteter for enhver smag. Find inspiration til dine magiske juleminder med vores bedste bud på julens aktiviteter her. Rigtig glædelig jul!

Jul i Den Gamle By
I Den Gamle By møder du julen, som den var i gamle dage. Se den fine julepynt fra dengang, smag på bedstemors julegodter, køb de skønneste julegaver fra gamle dage og kom i julestemning med hele familien.
Magisk og eventyrligt juleland
Tivoli Friheden forvandler igen i år parken til et eventyrligt juleland med nisser, julemænd og masser af lys og julehygge. Samtidig har de også sørget for rigtig mange fantastiske julelækkerier fra bl.a. Aarhus Mad & Marked, der igen i år åbner deres lækre boder i Tivoli Friheden.
Julehygge i Musikhuset
Tag din kæreste, venner eller familie med i Musikhuset Aarhus, og lad hyggen og julestemningen sprede sig. Som altid har Musikhuset en bred vifte af underholdning med julekoncerter, juleshows, ballet, julesang og stand up shows.
Tag på juleshopping i Aarhus
Find de helt rigtige julegaver i butikker i Aarhus, find alting under ét tag i fx. Salling eller Bruuns Galleri eller gå på opdagelse på et af de mange hyggelige julemarkeder i byen.
Besøg de bedste julemarkeder i Aarhus
Her finder du en guide til nogle af de mange fine julemarkeder i Aarhus, hvor du både kan finde nyt og gammelt, dansk design, unikke gaver og flot julepynt.
Julevæsnerne løs på Moesgaard Museum
Op til jul kan du møde 10 af julens mørke væsner på Moesgaard Museum. Oplev julen som i virkelig, virkelig gamle dage.
Juleparaden i Aarhus
Kom og vær med til at tage imod julemanden, når han ankommer til Aarhus for at tænde den smukke og fortryllende stjernehimmel over Strøget.
Snup et glas vin eller gløgg på Salling ROOFTOP
Nyd den flotteste panoramaudsigt over Aarhus klædt i julelys. Hvis du tør, kan du bevæge dig ud på glasrampen, hvor du fra 25 meters højde kan se direkte ned på Strøgets menneskemylder, der er på juleshopping i Aarhus. Pak dig ind i tæpper og nyd gløgg og æbleskiver under åben himmel på den hyggelige tagterrasse.
Julekoncerter i byens kirker
Lad julefreden sænke sig og nyd de stemningsfulde julekoncerter, som hvert år finder sted i vores dejlige kirker i Aarhus.
Se det kæmpestore juletræ foran Rådhuset blive tændt
Oplev det magiske øjeblik, hvor Aarhus' stor juletræ bliver tændt. Bagefter vil der være underholdning og musik.
Luciaoptog til lands og til vands
Oplev Aarhus’ største og mest særprægede Luciaoptog fredag den 13. december hvor lyset vil bæres frem til lands såvel som til vands.
Luciaoptog gennem regnbuens smukke farver
Oplev Danmarks måske smukkeste Luciaoptog i Aarhus. Her vil børn igen bærer lyset frem, når de går gennem regenbuen Your rainbow panorama på toppem af ARoS.
Se vagtskifte ved Marselisborg Slot
Når dronningen holder juleferie i Aarhus kan du hver dag kl. 12:00 se, når Dronningens Livgarde har vagtskifte foran Marselisborg Slot.
Få varmen i Væksthusene
Få en pause fra juletravlheden og bliv klogere på julens planter og krydderier. Du kan enten gå rundt på egen hånd eller deltage i en rundvisning.
Oplev Caroline Hendersons årlige julekoncert
Glæd dig til Caroline Henderson, når hun giver koncert Sct. Pauls Kirke. Til de stemningsfulde koncerter kan du både nyde gamle klassikere og julesange.
Hold nytår i Aarhus
Der er rig mulighed for at få en fantastisk nytårsaften i Aarhus. Mange restauranter har særlige nytårsmenuer, hvor du kan gå ind i det nye år med fest og farver. Det eneste du skal bidrage med er dit gode nytårshumør.
Nyd vidunderlige valsende wienerklange i Musikhuset
Vær med, når nytåret bliver spillet ind i selskab med alle de populære wienervalse, lystige operettetoner og klassiske og vidunderlige wienerklange. Der bliver spillet Strauss i stride strømme, så glæd dig til en ægte wienerisch nytårskoncert i Aarhus.

Meget mere jul

Oplev julen i hele Aarhusregionen. Der er aktiviteter og oplevelser for hele familien - alt sammen i julens og hyggens tegn.