site logo
Julemarked i Friheden, Aarhus

De bedste juleoplevelser i Aarhus

Aarhus emmer af julehygge, og der er masser af aktiviteter for enhver smag. Find inspiration til dine magiske juleminder med vores bedste bud på julens aktiviteter her. Rigtig glædelig jul!

Jul i Orangeriet på ARoS
Jul og live musik på ARoS

Jul, hygge, live musik og duft af julegløgg og æbleskiver. ARoS inviterer indenfor til et særligt julebesøg, hvor kunst og kultur vil favne dig, dine sanser og julens nærvær i en uforglemmelige oplevelse.

Jul i Den Gamle By

I Den Gamle By møder du julen, som den var i gamle dage. Se den fine julepynt fra dengang, smag på bedstemors julegodter, køb de skønneste julegaver fra gamle dage og kom i julestemning med hele familien.

Pariserhjul og jul i Tivoli Friheden, Aarhus
Magisk og eventyrligt juleland

Tivoli Friheden forvandler igen i år parken til et eventyrligt juleland med nisser, julemænd og masser af lys og julehygge. Samtidig har de også sørget for rigtig mange fantastiske julelækkerier fra bl.a. Aarhus Mad & Marked, der igen i år åbner deres lækre boder i Tivoli Friheden.

Musikhuset Aarhus
Julehygge i Musikhuset

Tag din kæreste, venner eller familie med i Musikhuset Aarhus, og lad hyggen og julestemningen sprede sig. Som altid har Musikhuset en bred vifte af underholdning med julekoncerter, juleshows, ballet, julesang og stand up shows.

Juleshopping i Vestergade, Aarhus
Tag på juleshopping i Aarhus

Find de helt rigtige julegaver i butikker i Aarhus, find alting under ét tag i fx. Salling eller Bruuns Galleri eller gå på opdagelse på et af de mange hyggelige julemarkeder i byen.

Julemarked i Ridehuset, Aarhus
Besøg de bedste julemarkeder i Aarhus

Her finder du en guide til nogle af de mange fine julemarkeder i Aarhus, hvor du både kan finde nyt og gammelt, dansk design, unikke gaver og flot julepynt. 

Salling ROOFTOP, Aarhus
Snup et glas vin eller gløgg på Salling ROOFTOP

Nyd den flotteste panoramaudsigt over Aarhus klædt i julelys. Hvis du tør, kan du bevæge dig ud på glasrampen, hvor du fra 25 meters højde kan se direkte ned på Strøgets menneskemylder, der er på juleshopping i Aarhus. Pak dig ind i tæpper og nyd gløgg og æbleskiver under åben himmel på den hyggelige tagterrasse.

Julekoncert i Domkirken, Aarhus
Julekoncerter i byens kirker

Lad julefreden sænke sig og nyd de stemningsfulde julekoncerter, som hvert år finder sted i vores dejlige kirker i Aarhus.

Nissen Olaf og julens hemmelighed
Nissen Olaf og julens hemmelighed

Tag med nissen Olaf på en hæsblæsende jagt i Aarhus - efter julens hemmelighed. Oplev byen og et juleeventyr sammen med børnene, som udspiller sig på en børnevenlig rute i latinerkvarteret i centrum af Aarhus. 

Juletræ på Rådhuspladsen, Aarhus
Det kæmpestore juletræ foran Rådhuset er tændt

Nyd og oplev det magiske smukke juletræ, som står foran Rådhuset i Aarhus - tætf Strøget og med Regnbuen som smuk baggrund.

Marselisborg Slot fra haven
Marselisborg Slot og Mindepark

H.D. Dronningen holder ikke juleferie i Aarhus i år, og du kan derfor lægge vejen forbi Marselisborg slotspark og nyde den smukke park og samtid komme helt tæt på Marselisborg Slot, som gennem mange år har været sted for kongefamiliens juleferie.

Væksthusene i Aarhus i vinteromgivelser
Få varmen i Væksthusene

Få en pause fra juletravlheden og bliv klogere på julens planter og krydderier. Du kan enten gå rundt på egen hånd eller deltage i en rundvisning.

Caroline Henderson i julekoncert
Oplev Caroline Hendersons årlige julekoncert

Glæd dig til Caroline Henderson, når hun giver koncert Sct. Pauls Kirke. Til de stemningsfulde koncerter kan du både nyde gamle klassikere og julesange. 

Nytår hos Langhoff & Juul, Aarhus
Hold nytår i Aarhus

Der er rig mulighed for at få en fantastisk nytårsaften i Aarhus. Mange restauranter har særlige nytårsmenuer, hvor du kan gå ind i det nye år med fest og farver. Det eneste du skal bidrage med er dit gode nytårshumør.