VisitAarhus

Train

Train er en af landets største og førende natklubber. På natklubben Train er det festen, kvaliteten, den gode oplevelse, service og tryghed for dig som gæst, der er i højsædet. 

Livemusik på scenen

På Trains scene går etablerede kunstnere hånd i hånd med vækstlag og progressive artister, det urbane kombineres med mainstream og det historisk berettigede finder plads mellem det aktuelle og innovative. Hovedgenrer som Rock, Pop, Elektronisk, Hip Hop, Metal, Jazz og World er alle repræsenteret. Og samtidig med en række nicheudspring fra primært Rock, Elektronisk og Hip Hop.

Loungbaren Kupé

I 2003 åbnede Kupé som en lækker loungebar. Kupé blev i 2010 renoveret og fremstår nu som en af landets skarpeste natklubber. På Kupé er omdrejningspunktet den eksklusive fest og den høje standard af service. Bag pulten er nationale og internationale Dj’s.

Gode rammer omkring koncerterne

Publikumsområdet er indrettet i flere gulvniveauer samt med balkon for at skabe de mest optimale rammer for koncertoplevelsen. Koncertpublikum har i weekender efterfølgende fri adgang til Train natklub og på udvalgte aftener også til Kupé. I begge tilfælde forudsat, at publikum overholder aldersgrænsen på natklubben.

#trainaarhus #visitaarhus #visitaarhusregionen