SPOT Festival Foto Søren Rajczyk

SPOT Festival

Foto: Søren Rajczyk
Begivenheder
Begivenheder
SPOT er en festival i Aarhus, hvor du kan lytte til de nyeste tendenser inden for dansk og nordisk musik. 
Adresse

Flere steder i Aarhus

8000 Aarhus C

Kontakt

E-mail:info@spotfestival.dk

Telefon:86128444

SPOT afholder over 200 koncerter og events i løbet af festivalen, og foruden hundredevis af optrædener fra de mest spændende upcoming-bands og artister inkluderer festivalen også film, oplæg og meget mere.

SPOT - en musikalsk øjenåbner

SPOT har i mere end 20 år været en formidlingsplatform for den danske og nordiske musik. På festivalen i 2019 kunne du blandt andre opleve: Aksglæde, Kwamie Liv, Emil Kruse og mange andre. 

Hvor foregår SPOT?

Festivalen finder sted rundt omkring i Aarhus og på mange af byens spillesteder og kulturinstitutioner- heriblandt
Musikhuset Aarhus, Godsbanen og DOKK1.

Årets Program

SPOT 2020 er desværre aflyst på grund af coronavirus, men du kan allerede nu begynde at glæde dig til 2021, hvor festivalen vender tilbage.

Herunder kan du se, hvem der bl.a. skulle have optrådt: 

Athletic Progression

Groovy jazz-kompositioner med hiphop-beats, funk og soulede harmonier er essensen af den aarhusianske trio Athletic Progression, der er sat sig på tronen, som nyt stærkt hypet jazzband.

Blaue Blume

Blaue Blumes verden afspejler ikke bare livets strålende stunder, men også dybderne og sindets afveje og kringelkroge. Det har bl.a. betydet, at gruppen har holdt selvvalgt pause i over et år, inden de fire nu har relanceret sig selv med albummet ‘Bell of Wool’

Blondage

Blondage er blevet et solo-projekt. Pernille Smith-Sivertsen gør stadig brug af diverse producere, men det er hendes stemme, ord og personlige historier, der er Blondages udtryk

FOOL

Den danske popduo har nogle seriøse hits i bagagen, og de to excentrikere har soleklar forstand på at levere velproduceret musik. FOOL gør alt for, at farverige og festlige, så det er på ingen måde en kedelig koncert der venter, når FOOL indtager dette års SPOT Festival! 

Lil Halima

På trods af sine blot 20 år har den kenyansk-norske Lil Halima allerede skabt et stilsikkert univers, der oser af råt talent. Også kreativiteten får frit spil, da hun står for alt fra musikken, produktionen til det æstetiske udtryk. Foruden den amerikanske hiphop/r’n’b-scene drager hun især inspiration fra sit kenyanske ophav

Rebecca Lou

Den danske punk-rock trio, Rebecca Lou, sparkede døren ind til den danske musikscene i 2019 mættet med bl.a. Roskilde Festival og flittig rotation på P3. De har tryllebundet både den danske og tyske musikpresse med debutalbummet Bleed og deres hårdtslående koncerter.

Lydmor

Lydmor evner urokkeligt at udvise sin kunstfærdige musikalitet samt personlige integritet, hvilket konstant sætter hende i kreativ bevægelse. På scenen står neonindsmurte Lydmor som en regulær enkvindeshær med et nærmest uhørt flair for, at skabe lige dele smittende og dybt personlige sange.

#spotfestival #visitaarhus #visitaarhusregionen

Adresse

Flere steder i Aarhus

8000 Aarhus C

Åbningstider

06 May 21 / 08 May 21

TorsdagFredagLørdag

Måske også interessant for dig:

Se mere
Sidst opdateret af