SPOR festival 2018

SPOR Festival

Foto: Volker Beushausen
Begivenheder
Begivenheder
SPOR har siden 2005 arbejdet ambitiøst med at aktualisere og udbrede den nyeste lyd- og tonekunst, nationalt som internationalt. SPORs hovedaktivitet er den årlige SPOR festival, der finder sted i maj måned på en række etablerede venues og alternative lokationer i Aarhus.
Adresse

Klosterport 6

8000 Aarhus C

Kontakt

E-mail:info@sporfestival.dk

En festival for ny musik og tonekunst

SPOR Festivals hjerte banker varmt for al den fantastiske ny musik og lydkunst, der skabes for at udfordre og møde publikum, forskønne, ændre eller vise andre veje. Festivalen har to grundSPOR: Et etableret, internationalt ”SPOR”, som præsenterer komponister/værker/musikere, der endnu ikke har været opført i DK. Og et mere risikobetonet ”SPOR” med bestillinger af unge talenter, som vi gør en dyd ud af at etablere en producerende platform for. Der er meget få (hvis nogen!) sikre valg i SPORs programlægning. Det giver sommerfugle i maven og en masse benarbejde, men også - år efter år - masser af bevis for, at genren trives og er i en rivende udvikling.

Festivalen løber af staben næste gang fra 14-17. maj 2020.

Mere info: www.sporfestival.dk

Gæstekurator

SPOR samarbejder hvert år med en ny gæstekurator eller et kuratorfællesskab, udvalgt af festivalens ledelse. Ved at samarbejde med gæstekuratorer hvert år fornyer festivalen sig hele tiden og sikrer, at hver ny festival får sit eget unikke særpræg. SPOR er den eneste festival for nutidig lyd- og tonekunst i Europa med dette koncept.

#sporfestival #visitaarhus #aarhus

Adresse

Klosterport 6

8000 Aarhus C

Åbningstider

14 May 20 / 17 May 20

Thu, Fri, Sat, Sun

Relaterede produkter

Opdateret af: