Oplev absorbed by light til lysfest i Aarhus Festuge

Lysfest i Aarhus Festuge

Foto: Aarhus Festuge
Begivenheder
Begivenheder
Lys er håb, tro og glæde. Nu kan du være med til at gå en lysere fremtid i møde, når Aarhus Festuge inviterer til Lysfest.
Adresse

Midtbyen

8000 Aarhus C

Under årets Festuge vil både danske og internationale lysinstallationer lyse byen op og skabe en tiltrængt lysfest efter et mørkt forår. Du kan opleve lysinstallationerne sammen med andre eller hver for sig, og du opfordres til at dele din oplevelse under hashtagget #lysifestugen

Absorbed by light af Gali Lucas

Absorbed by light er et nytænkende eksempel på byrumskunst. Støbte menneskeskikkelser beboer de tre bænke, som også er en del af værket. Menneskeskikkelserne sidder med blikket klistret til hver deres smartphone. Værket har en tom siddeplads mellem menneskeskikkelserne, der opfordrer publikum til at sætte sig og være en del af værket. Spørgsmålet er så bare, hvor du retter blikket hen?

Butterfly effect af Masamichi Shimada

Seks kæmpestore, lysende sommerfugle lander på vandet midt i byen. Som lysende blå silhuetter spejles de i vandet, imens deres udtryk er i konstant forandring. De portrætterer, hvordan noget så skrøbeligt som en sommerfugl kan være i besiddelse af en enorm styrke. 

Flere værker til Aarhus Festuges Lysfest

I løbet af sommeren vil flere værker tilføjes til Lysfesten i Aarhus.

 

#lysifestugen #visitaarhus #visitaarhusregionen

 

 

Adresse

Midtbyen

8000 Aarhus C

Åbningstider

28 Aug 20 / 06 Sep 20

MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredagLørdagSøndag

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af