Velkommen til Restaurant Lava i Aarhus

LAVA Restaurant og Cafe

Foto: Restaurant Lava
Spisesteder
Restauranter
På Restaurant LAVA kan du oplev den unikke og fantastiske stemning ved Åen, uden at pengepungen skal lide. Hos Restaurant LAVA i Aarhus er der fokus på den gode og hyggelige stemning med en afslappende atmosfære.
Adresse

Åboulevarden 22

8000 Aarhus C

Restaurant, Bar og Café

Oplev den gode stemning på LAVA lige ved Åen i Aarhus. Her får du alt du behøver da LAVA kombinerer både restaurant, bar og café. Så uanset behov er der noget for alle. Du kan se frem til veltilberedt mad af god kvalitet, venlig betjening og en afslappet atmosfære. 

Fransk autentisk stil

Restaurant LAVA ligger kun et stenkast fra Skt. Clemens Bro og det pulserende liv på Strøget. Restauranten er indrettet med en fransk autentisk stil med hyggelige spisekroge og en indbydende bar, hvor du kan nyde en drink inden middagen. Du har også mulighed for at booke selskabslokaler eller hele restauranten til festlige lejligheder. Parkeringsforholdene har i øvrigt aldrig været nemmere til restauranten, da Dokk1 ligger bare et stenkast fra Restaurant LAVA.

Vil du være helt sikker på at få en plads, er det en god idé at bestille bord enten pr. telefon eller ved at booke online.

#lavaaarhus #visitaarhus #visitaarhusregionen

Adresse

Åboulevarden 22

8000 Aarhus C

Åbningstider

02 Jan 20 / 31 Dec 20

mandagtirsdagonsdag

09:00 - 22:00

torsdag

09:00 - 01:00

fredag

09:00 - 03:00

lørdag

10:00 - 03:00

søndag

10:00 - 22:00

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af