Minigolf i Golfskoven i Aarhus

Golfskoven

Foto: Golfskoven
Aktiviteter
Sport og andre aktiviteter
Golfskoven i Højbjerg lige syd for Aarhus er HELT nyt og det vildeste golfcenter, du kan forestille dig. I det store indendørs golf- og forlystelsescenter kan du udfordre dine venner, din familie, din klasse, dit sportshold eller dine kolleger i Adventure Golf, pool og petanque.
Adresse

Søren Nymarks Vej 6

8270 Højbjerg

Golfskoven åbner i foråret 2020

Golfskoven er faktisk verdens største indendørs Adventure golfbane, godkendt til officielle mesterskaber. Du må ikke gå glip af en tur øverst på sejrsskamlen, efter du har vundet over dine venner i Adventure golf, og bliver I sultne, er der mulighed for at slukke tørsten og få lidt godt at spise i Café Skovhøjen.

Jagthytte i skoven

Inde i Golfskoven finder I også en vaskeægte jagthytte. I Jagthytten kan I f.eks. holde fødselsdag, Blå Mandag eller bare vennehygge – men der kan også holdes møder, teambuilding og meget andet – kort sagt alle typer af mindre arrangementer i udkanten af Golfskoven.

SÆRTILBUD til konfirmander i 2020

I 2020 tilbyder Golfskoven et helt særligt tilbud til konfirmander og I kan bruge tilbuddet helt indtil 1. juni. Brug koden BLUEMONDAY2020 når du booker banen, så får du nemlig en tur for KUN 50,- mod normalt 119,- på alle hverdage inden kl. 18.00 (til og med 1. juni 2020). HUSK at tage din kupon fra kuponhæftet med, for at kunne gøre brug af det særlige tilbud. I kan tage bus nr. 6a og 17 til Golfskoven direkte fra Aarhus City.

Minigolf på den VIRKELIG sjove måde

Hvis ikke du allerede har stiftet bekendtskab med Adventure Golf, så er det ikke for tidligt at du kommer i gang. Adventure Golf er mere eller mindre det samme som minigolf – bare på større baner og ret meget sjovere. Det handler mest af alt om at hygge sig og nyde det gode selskab – men hvem vil ikke også gerne vinde?

Hvad er Adventure Golf?

Adventure Golf er ligesom minigolf en ”putting-green” sport, hvor man spiller med en golfputter, som i almindelig golf. Det handler i bund og grund bare om at slå golfbolden frem mod hullet i så få slag som muligt. Vores bane har 2 sværhedsgrader – en nem og en knap så nem. De fremgår begge af spillevejledningen ved de enkelte huller.

Meget mere end minigolf…

Adventure Golf slår det klassiske minigolfspil med flere længder. På en adventure golfbane er alt bl.a. bygget op som på en rigtig golfbane. Deres 18 hullers Adventuregolfbane opfylder som den eneste indendørs bane i verden, de officielle regler for minigolf baner (Minigolf Open Standard), og kan derfor som den eneste Adventure golfbane i verden også bruges til internationale mesterskaber.

GLÆD JER til den sjoveste dag i Golfskoven – læs meget mere på www.golfskoven.dk

Adresse

Søren Nymarks Vej 6

8270 Højbjerg

Priser

Blå Mandage: forhør nærmere

null DKK

Følg på:

Sidst opdateret af