Gourmet mad på Det Glade Vanvid

Det Glade Vanvid

Foto: Det Glade Vanvid
Spisesteder
Restauranter
Konceptet ”Det Glade Vanvid” er skabt som en all-inclusive restaurantoplevelse, der foregår i smagfuldt indrettede- og uformelle rammer.
Adresse

Pakkerivej 2b

8000 Aarhus C

Den gode smag, en smuk præsentation & sæsonens kvalitets råvarer kombineret med samlet set 25 års erfaring på den absolutte øverste kokkescene, skaber den gode restaurantoplevelse, hvilket er Brødrene Kochs hovedfokus.

All inclusive-gastronomi

En aften på Det Glade Vanvid starter kl. 18:30 med servering af en lille appetizer og et sprudlende glas Cava. I løbet af aftenen præsenteres yderligere tre serveringer, hvortil man frit kan forsynes sig med stenovnsbagt brød og tre forskellige slags olier og vinaigretter. Det hele Ad libitum naturligvis. 

Maden står ikke alene, hvorfor de 7 forskellige vine fra buffet er udvalgt fra sommelierens hånd efter sæsonen og menuens skiftende smag. Udover vin kan man også bestille øl, sodavand og økologisk saft. Alt ad libitum. Aftenen sluttes af med kaffe, thé og lidt sødt. Og hvis man ønsker det, kan man få en Avec til kaffen. Alt i alt en aften, hvor der ikke mangler noget.

Store madoplevelser – små priser

Store madoplevelser behøver ikke være dyre, og det koster da også kun fra 399 kr. at spise på Brødrene Kochs hyggelige restaurant Det Glade Vanvid. ”Det er jo det glade vanvid,” udbrød en lokal fisker fra Aarhus, da han første gang hørte prisen. Og sådan fik restauranten sit navn.

 

#detgladevanvid #visitaarhus #visitaarhusregionen

Adresse

Pakkerivej 2b

8000 Aarhus C

Åbningstider

02 Jan 20 / 31 Dec 20

mandagtirsdagonsdagtorsdag

18:30 - 21:30

fredaglørdag

18:30 - 22:30

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af