Gå til indhold
©  Foto:

Byens pladser i Aarhus Festuge

Aarhus summer af liv og leben i Festugen, og der foregår en masse i byrummet. Nedenfor finder du en kort oversigt over de forskellige pladser og festtelte, der i Festugen både byder op til kulturelle aktiviteter, hygge og fest med live-musik og skummende fadøl.

Byparken

Der summer af liv og oplevelser for både store og små i Byparken, som er det perfekte sted at starte din tur rundt i Festugen med hele familien. Du kan blandt andet blive klogere på podcasts, når de bliver optaget live, deltage i kreative workshops for børn eller se spændende film fra Øst For Paradis om aftenen i Kuplen.

Det Irske Telt

I Det Irske Telt kan du opleve god stemning og irsk livemusik. I baren finder du et stort udvalg af irsk øl og whisky. Der er masser af siddepladser ved de lange borde i det hyggelige øltelt, som du igen i år finder på Banegårdspladsen.

Det Turkise Telt

Der er fest og skæve rytmer i Det Turkise Telt, hvor både lokale og udenlandske bands er på programmet. Det Turkise Telt blev under Aarhus Festuge i 2016 kåret som Byens Bedste Spillested af Alt Om Aarhus Byens Bedste. I 2015 blev Det Turkise Telt kåret som årets spillested ved Danish Music Awards World.
Du finder Det Turkise Telt i Musikhushaven foran ARoS og Musikhuset Aarhus.

Jazz- og Folkteltet

I Jazz- og Folkteltet på Sankt Pauls Kirkeplads kan du opleve en lang række lokale, nationale og internationale musikere, der byder på god stemning og live-musik.

Cluster Square

Cluster Square er et af Festugens hot spots. Oplev hvordan Klostertorv bliver omdannet til et kreativt område med svingende live-musik, hyggelig fællesspisning, kæmpe bordfodboldturnering, lækkert street food og ikke mindst masser af overraskelser og hygge. Glæd dig til et kulturelt miks af nyt og hipt blandet med det velkendte og mangfoldige. 
Se de mange koncerter eller læs mere her

Pustervig Torv

På Pustervig Torv finder du et festtelt, hvor der er god stemning i hyggelige omgivelser. Musikprogrammet spænder bredt, så der er noget for alle.

Der er gratis adgang til alle telte og pladser. 

Se, hvad andre deler på Instagram

#aarhusfestuge #aarhusfestival #thisisaarhus