Det Turkise Telt i Aarhus Festuge

Byens pladser i Aarhus Festuge

Foto: Martin Dam Kristensen
Begivenheder
Begivenheder
Aarhus summer af liv og leben i Festugen, og der foregår en masse i byrummet. Nedenfor finder du en kort oversigt over de forskellige pladser og festtelte, der i Festugen både byder op til kulturelle aktiviteter, hygge og fest med live-musik og skummende fadøl.
Adresse

Aarhus C

8000 Aarhus C

Byparken

Der summer af liv og oplevelser for både store og små i Byparken, som er det perfekte sted at starte din tur rundt i Festugen med hele familien. Du kan blandt andet blive klogere på podcasts, når de bliver optaget live, deltage i kreative workshops for børn eller se spændende film fra Øst For Paradis om aftenen i Kuplen.

Det Irske Telt

I Det Irske Telt kan du opleve god stemning og irsk livemusik. I baren finder du et stort udvalg af irsk øl og whisky. Der er masser af siddepladser ved de lange borde i det hyggelige øltelt, som du igen i år finder på Banegårdspladsen.

Det Turkise Telt

Der er fest og skæve rytmer i Det Turkise Telt, hvor både lokale og udenlandske bands er på programmet. Det Turkise Telt blev under Aarhus Festuge i 2016 kåret som Byens Bedste Spillested af Alt Om Aarhus Byens Bedste. I 2015 blev Det Turkise Telt kåret som årets spillested ved Danish Music Awards World.
Du finder Det Turkise Telt i Musikhushaven foran ARoS og Musikhuset Aarhus.

Jazz- og Folkteltet

I Jazz- og Folkteltet på Sankt Pauls Kirkeplads kan du opleve en lang række lokale, nationale og internationale musikere, der byder på god stemning og live-musik.

Cluster Square

Cluster Square er et af Festugens hot spots. Oplev hvordan Klostertorv bliver omdannet til et kreativt område med svingende live-musik, hyggelig fællesspisning, kæmpe bordfodboldturnering, lækkert street food og ikke mindst masser af overraskelser og hygge. Glæd dig til et kulturelt miks af nyt og hipt blandet med det velkendte og mangfoldige. 
Læs mere her

Pustervig Torv

På Pustervig Torv finder du et festtelt, hvor der er god stemning i hyggelige omgivelser. Musikprogrammet spænder bredt, så der er noget for alle.

Telefontorvet

På Telefontorvet kan du få fadøl og høre god musik, du kan synge med på.

Bazar Fest

Gå på opdagelse i dufte og smage fra Mellemøsten. I Festugen forvandler Bazar Vest sig til Bazar Fest og rykker fra Gellerup ind i midtbyen, nærmere betegnet Store Torv. I de mange boder kan du købe madvarer og krydderier og nyde den eksotiske markedsstemning.

Det Grønne Liv

I FO-byens åbne gård, der i år går under navnet Det Grønne Liv, kan du i Festugen opleve gratis kulturarrangementer, markeder, workshops og debatskabende aktiviteter. Du kan også smage på lækre retter fra Festugerestauranten og høre om spændende foredrag om bæredygtighed.

Der er gratis adgang til alle telte og pladser. 

#aarhusfestuge #aarhusfestival #thisisaarhus

Adresse

Aarhus C

8000 Aarhus C

Priser

Der er gratis adgang til teltene

Gratis

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af