Art by Me keramik

Art by Me

Foto: Art by Me
Aktiviteter
Øvrige aktiviteter
Kan du lide at slå fantasien og kreativiteten løs og samtidig hygge dig med dine venner, veninder, kæreste og familie i rolige omgivelser? Så er Art by Me lige noget for dig.
Adresse

Vesterbro Torv 6

8000 Aarhus C

Kontakt

E-mail:aarhus@artbyme.dk

Telefon:+45 40 60 50 56

I den hyggelige keramikcafé på Vesterbro Torv i Aarhus kan I nemlig slippe kreativiteten løs og male på lige præcis det keramik, I gerne vil. ALLE kan være med, da de hjælper jer i gang og er med jer hele vejen, fra I sætter det første penselstrøg på keramikken til I er færdige og det efterfølgende kan brændes.

Keramik og maling

Art by Me har over 200 slags keramik, I kan vælge imellem, 80 flotte farver og mange forskellige sjove teknikker I kan bruge, som f.eks. at male med sæbebobler eller splatte med en tandbørste. Kun fantasien sætter grænser, og de glæder sig til at se alle jeres fine kreationer og ideer, når de efter 1 uge er brændt færdige, og I kan komme og hente det.

Booking og priser

Priserne afhænger af hvad I vælger at male på. Priserne spænder fra 125 kr. og op til 549 kr. inkl. maling, brænding, vejledning og de 2.5 timer de sætter af til jer. En kop koster f.eks. 189 kr. og en morgenmadsskål kan fås for 229 kr.
Bliver I tørstige, kan I købe drikkevarer, f.eks. Art by Mes varme signaturkakao med flødeskum og skumfiduser.

SÆRTILBUD til konfirmander

Helt indtil 1. juni 2020 får du 20% RABAT når du afleverer kuponen fra 8000BlueMondayhæftet eller viser tilbuddet på 8000BlueMonday-app'en – og det gælder endda både caféen i Aarhus og i Aalborg.

Besøg en af deres keramikcaféer, hyg jer og vær kreative sammen. Hvad med at kigge forbi inden din konfirmation og male det FLOTTESTE stykke keramik til din mor og far som TAK for konfirmationen – og bruge det som en SUPER-SJOV måde at starte din takketale på.

Bord kan bookes ved at ringe på tlf. 40605056 (Aarhus) eller 27633232 (Aalborg) eller på deres onlineformular på hjemmesiden. Læs meget mere om Art By Me på deres hjemmeside www.artbyme.dk.

Adresse

Vesterbro Torv 6

8000 Aarhus C

Sidst opdateret af