Få en sjov og aktiv oplevelse i Bassin 7 i Aarhus nye bydel

Aarhus Watersports Complex

Foto: Aarhus Watersports Complex
Aktiviteter
Sport og andre aktiviteter
At stå på wakeboard er som at stå på snowboard eller vandski, hvor du mærker suset af fartens glæde – en vandsport, som du nu også kan opleve i Aarhus hos Aarhus Watersports Complex.
Adresse

Irma Pedersens Gade

8000 Aarhus C

Kontakt

E-mail:info@aarhuswake.dk

Telefon:+45 28 25 26 71

En kabelbane i hjertet af Aarhus

Aarhus Watersports Complex er en kabelpark, hvor du kan tage del i aktiviteter inden for vandsport med fokus på wakeboard. Og wakeboarding er for alle – uanset køn og alder!

Kablelbanen er en miljøvenlig erstatning for de speedbåde, man traditionelt bruger til wakeboarding og vandski. Kablet er 195 meter langt, og der er altid en instruktør til stede til at hjælpe dig. Kablet bliver styret af en operatør, så hastigheden er tilpasset dine behov og ønsker.

Adrenalinsus under åben himmel

Aarhus Watersports Complex er åben hele sommeren. I oktober, november og december er kabelbanen åben de dage, vejret tillader det. Du har altså rig mulighed for at få et adrenalinsus i Aarhus' nye bydel det meste af året. 

Arrangementer

Hvis du står og skal planlægge et firmaarrangement, en familiekomsammen eller din bedste ven- eller venindes polterabend, kan dette også lade sig gøre hos Aarhus Watersports Complex. Efter aftale kan du leje kabelbanen uden for de officielle åbningstider.

Aarhus Watersports Complex står altid klar med instruktion og udstyr. 

#aarhuswatersportscomplex  #visitaarhus #visitaarhusregionen

Adresse

Irma Pedersens Gade

8000 Aarhus C

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af