VisitAarhus

Aarhus Teater - Venue

Lad Aarhus Teatres forskellige teatersale og smukke publikumslokaler danne ramme om jeres næste arrangement, møde, konference eller kundeaften. 

De stemningsfulde lokaler vil tilføje jeres besøg noget helt ekstra, og på Aarhus Teater får du hjælp med at planlægge og afvikle jeres besøg lige fra start til slut, så I kan fokusere på formålet med jeres møde.

Et særligt møde i et hus fuld af liv

Cafe Hack kan være behjælpelig med al slags forplejning fra kaffe til heldags-forplejning, som altid kan blive arrangeret individuelt efter dine ønsker. Restauranten tilbyder også mødepakker, hvor lokale, AV-udstyr og forplejning er inkluderet.

Afhold dit dagsmøde i teatrets elegante rum

Begynd dagen med ankomst via den flotte hovedindgang mod Bispetorv kl. 8.45. Cafe Hack sørger for morgenmad, frokost samt kaffe og sødt, og der vil være kaffe, vand og friskskåret frugt frem til dagens afslutning kl. 17.00.

Mødepakke: Kongeværelset – til det eksklusive dagsmøde for 6-15 pers. 

Mødet afholdes i Kongeværelset omkring et stort ovalt mødebord og med en stor AV-skærm forenden. Lokalet vil med sin smukke og mere intime atmosfære danne en hel særlig ramme for dit møde. 

Mødepakke: Kampmann Salen – til det større dagsmøde for 20-100 pers. 

I Kampmann Salen er der mulighed for både bordopstilling samt stolerækker. Salen har et stort integreret lærred, projektor for op til to brugere ad gangen samt højtalersystem – alt med brugervenlig betjening. Der kan endvidere tilknyttes mikrofon til talere. 

Kontakt Aarhus Teaters arrangementskoordinatorer på arrangement@aarhusteater.dk for en uforpligtende snak om muligheder og priser på halv- og heldagsmøder i teatersalene Scala (100-275 pers) og Store Scene (150-690 pers).

#aarhusteater #visitaarhus #visitaarhusregionen