Oplev absorbed by light til lysfest i Aarhus Festuge

Aarhus Festuge

Foto: Aarhus Festuge
Begivenheder
Begivenheder
Under Aarhus Festuge summer byen af liv og kultur. Oplev, hvordan pladser og byrum bliver forvandlet til kreative oaser, og nyd den helt særlige festuge-stemning, der hersker overalt i byen.
Adresse

Vester Allé 3

8000 Aarhus C

En uge med fest og farver

Aarhus Festuge er en af Nordeuropas største kulturfestivaler, hvor du kan opleve både musik, kunst, dans, teater, udstillinger, børneaktiviteter, fest og sjove happenings rundt omkring i byen. Der er noget for enhver smag, uanset om du er til det gamle og velkendte eller noget mere nyt og eksperimenterende. 

"In It Together"

Ligesom de sidste tre år, er dette års tema til Aarhus Festuge valgt for en treårs periode. Under temaet "In It Together" skal Festugen fra 2020 til 2022 sætte fokus på fællesskabet - både det fællesskab der er omkring Festugen, men også fællesskab over for globale udfordringer.

Highlights under Festugen 2020

Lysfest

Under årets Festuge vil både danske og internationale lysinstallationer lyse byen op og skabe en tiltrængt lysfest efter et mørkt forår. Du kan opleve lysinstallationerne sammen med andre eller de kan opleves hver for sig.

International natcabaret

Aarhus Festuges Internationale Natcabaret er en af de tilbagevendende succeser ved Festugen. Igen i år kan man opleve et show i verdensklasse, når komikere, magikere og verdensartister på topplan indtager scenen i teaterhuset Hermans i Tivoli Friheden.

Understrøm

Indholdet til Understrøm bestemmes af syv udvalgte aktører, som udvælger de kunstnere, der skal fylde scenerne med musik. Du kan opleve alt lige fra rock til reggaerytmer og koncerterne er gratis - så bliver det ikke bedre!

Rum der forkynder

Til Aarhus Festuge 2020 kan du opleve kunstudstillingen "Rum der forkynder", der gennem kunsten skaber rum for nye indgangsvinkler til FN's verdensmål.

This is not Swan Lake

Som en del af Aarhus Festuge kan du opleve forestillingen This Is Not Swan Lake på Teatret Svalegangen, hvor pingviner indtager Svanesøen på Teatret Svalegangen.

... Programmet for Aarhus Festuge 2020 bliver løbende opdateret.  

#aarhusfestuge #visitaarhus #visitaarhusregionen

Adresse

Vester Allé 3

8000 Aarhus C

Åbningstider

28 Aug 20 / 06 Sep 20

MandagTirsdagOnsdagTorsdagFredagLørdagSøndag

Måske også interessant for dig:

Se mere
Sidst opdateret af