Gå til indhold

Gavekort til ophold i Aarhus

Foto: City Hotel Oasia Aarhus

Glæd en du holder af og lad et gavekort til et ophold i Aarhus blive din næste gave - en overraskelse og en gave, som kan give stor glæde i det nye år - i 2021.

Værelse på Hotel Comwell i Aarhus
Hotel Comwell

Comwell Hotels

Et gavekort til Comwell vil give en helt unik oplevelse midt i centrum af Aarhus. Her har du et dejligt view til byen og kun få meters gang til f.eks. Bruuns Galleri.

Wakeup Aarhus
Wakeup Aarhus

Wakeup

Forkæle din kæreste en ven eller kollega med et lækkert, afstressende hotelophold? Med et gavekort til Arp-Hansen Hotel Group kan du vælge mellem alle deres hoteller inklusive Wakeup Aarhus.

BOOK1 Brøchner Hotels
Brøchner Hotels

Brøchner Hotels

En perfekte gave kan have mange effekter: kærlighedserklæringer, vennetjenester eller måske en lille undskyldning. Og den har du fundet lige her!

Gavekort til Scandic Aarhus City
Scandic Aarhus City

Scandic Aarhus City

Er du på jagt efter den perfekte gave til den eller dem, du holder af? Spred glæde med et Scandic-gavekort, som du kan købe her og få direkte leveret straks på din mail. 

Dobbeltværelse på Hotel Oasia i Aarhus
City Hotel Oasia Aarhus

Hotel Oasia

Gaven du aldrig glemmer. Glæd en du holder af, med et gavekort til et hotelophold på boutique- og designhotel Oasia – i hjertet af Aarhus. Med dette gavekort kan den heldige modtager opleve ”smilets by” på nærmeste hold.

Udvid gaven

Udvid glæden oplevelser i både Aarhus og hele Aarhusregionen. Køb et gavekort eller et årskort til udvalgte oplevelser i hele området.

KØB GAVEKORT TIL OPLEVELSER

KØB GAVEKORT TIL EN SHOPPINGTUR

KØB GAVEKORT TIL EN GOD MIDDAG

Share your moments with us: