Aarhus Festuge

Aarhus Festuge er der, hvor august smelter sammen med september, og Aarhus emmer af en helt særlige festugestemning. Her kan du nemlig opleve én af Nordeuropas største kulturfestivaler, og alle afkroge af byen summer af liv. Stemningen er helt unik.

Nyt tema hvert år

I 2017 er temaet 'Bridging', 'Sammen skal vi bygge bro'. Du vil her kunne opleve, hvordan der bliver bygget bro på tværs af kunstarter, bydele, aldre, viden, interesser og oplevelser med alt, hvad dette kan indebære.

Aarhus Festuge har tradition for at vælge et nyt tema hvert år. Temaet i 2016 var Upside Down, i 2015 Lys - Mere Lys og i 2014 "Same But different". 

Adskillige aktiviteter i årets program

Aarhus Festuge byder hvert år på scenekunst og koncerter med internationale stjerner; små, skæve happenings; hundredvis af gratis arrangementer for hele familien; international kabaret med nogle af verdens mest vanvittige artister; store gastronomiske oplevelser og berigende debatarrangementer.

Åbningsgalla

Årets gallaåbning var i 2016 en både visuel og lydmæssig overvældende oplevelse i vocaloid-operaen "THE END" med Hatsune Miku i Musikhuset Aarhus. Operaen adskilte sig fra normale forestillinger, da Hatsune Miku er en virtuel 3D-animeret person, med en computerstemme. Miku har afholdt store koncerter og forestillinger på udsolgte stadions og koncertsale, og det ar en stor oplevelse at have Hatsune Miku.

Festuge app

Download også Aarhus Festuges app, som du kan hente i både App Store og Google Play.

Velanset festival med noget for enhver smag

Aarhus Festuge blev afholdt første gang i 1965 og er én af Nordeuropas største og mest ansete kunst- og kulturfestivaler med et program, der tæller stort set alle kunstarter fra dans, teater, udstillinger, klassisk og rytmisk musik over opera, børnekultur, sport og underholdning.

Åbningstider

25/08/2017 - 03/09/2017 Mandag - Søndag

Del denne side

Opdateret af:

VisitAarhus info@visitaarhus.com
 

Kontakt

Adresse

Vester Allé 3
8000 Aarhus C

Telefon

+45 87308300

Fakta

  • Type

    • Musik
    • Folkefest
    • Festival
  • Udvalgte events

    • National event

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 10.201181
Latitude : 56.153214