Danmarks bedste julemarkeder finder du i Aarhus

Julemarkeder

Kom i julestemning i Aarhus - her er et hav af julemarkeder rundt i hele byen; i Den Gamle By, i Tivoli Friheden, i Ridehuset og overalt kan du nyde den skønne julestemning, finde unikt kunsthåndværk, smukt julepynt og masser af inspiration til dine julegaver.

Nedenfor finder du en oversigt over nogle af de bedste julemarkeder i Aarhus i 2018. 

Oplev Alletiders Jul i Den Gamle By, Jul i Friheden og meget mere ...

Tips til de bedste juleoplevelser i Aarhus

I december måned er der noget helt særligt over Aarhus. Det dufter af brændte mandler i hele midtbyen, og Strøget er dækket af en fortryllende stjernehimmel. I byens butikker kan du finde de helt rigtige julegaver, og på de hyggelige julemarkeder kan du gå på opdagelse efter unikt design og flot julepynt.

Når de unge er flyttet til Aarhus

Noget af det bedste ved julen er, når hele familien er samlet. Aarhus er en dejlig by at hygge sig i, en dejlig by at finde oplevelser i - og en god by at studere i. Sidstnævnte gør, at mere 50.000 unge hvert år vælger Aarhus som base for deres studie. Det betyder, at rigtig mange rykker teltpælene op og flytter på tværs af landsdele eller måske endda landegrænser.

Nyd en juletur til Aarhus - Juleshopping i Aarhus

Juleshopping i Aarhus er en helt særlig oplevelse. Her kan du lade dig forføre af de nyeste trends i byens juleoppyntede stormagasiner, bruge hyggelige timer i de små designerbutikker i det hyggelige Latinerkvarter og lade juleroen indfinde sig med en tur på et af de mange julemarkeder i Aarhus. 

Julen i Aarhus

Juleshopping i Aarhus

Oplev de stemningsfyldte julepyntede gader, stræder og udstillingsvinduer i Aarhus.

Nyd den søde juletid i Aarhus

Julehygge i Aarhus for hele familien

Tag familien og vennerne med til julehygge i Aarhus og nyd den dejlige juletid med hygge, æbleskiver og gløgg - og tid til nærvær. I julen er Aarhus klar til at byde indenfor til en lang række hyggelige juleoplevelser for hele familien.