Restaurant Koch

Brødrene Koch har altid sat en ære i at gøre sig umage og udfordre kendte smage på nye overraskende og ikke mindst velsmagende måder. Disse værdier går tydeligt igen i samtlige retter, der tilsammen udgør den gastronomisk eksperimenterende menu "Evangelium" på gourmetrestauranten Koch i Aarhus.

Smagen af gastronomisk elite 

Her bliver det bedste fra brødrene Jesper og Michael Kochs kærlighed fusioneret til det klassiske køkken med lillebror Lasses asiatiske smage, som han blandt andet har taget med sig hjem fra sit arbejde i Australien. Resultatet er en afbalanceret eksplosion af velsmag, hvor leg med kendte smage og nye teksturer vil få dig til at huske hver eneste ret længe efter. En madoplevelse der emmer af den kreativitet, som vi kender fra Brødrene Koch.

En intim helhedsoplevelse

Maden er dog ikke det eneste, de gør sig umage med på Koch. Her er der tale om en helhedsoplevelse, hvor de gode smage akkompagneres af nærvær og god service, fra det øjeblik du træder ind i restauranten, til der bliver sagt velbekomme og tak for i aften. Nyd den intime atmosfære, havudsigten og den gode mad, og oplev, hvorfor anmeldere tror på Koch som Danmarks næste Michelin-restaurant.

Koch er dog ikke det eneste sted, hvor Brødrene Koch huserer i køkkenet. Kom og spis med på deres all inclusive-restauranter Det Glade Vanvid Pakkerivej og Det Glade Vanvid Kystpromenaden.

#restaurantkoch #brødrenekoch #visitaarhus

Åbningstider

01/01/2018 - 29/12/2018 Torsdag - Lørdag 18:00 - 00:00

Del denne side

Opdateret af:

VisitAarhus info@visitaarhus.com
 

Kontakt

Adresse

Pakkerivej 2
8000 Aarhus C

Telefon

+45 86186400

Fakta

  • Anbefalinger

    • White Guide Danmark
  • Køkken

    • Gourmet
    • Ny Nordisk

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 10.218879
Latitude : 56.164627