RAA - Nordic Brasserie & Bar

RAA - Nordic Brasserie & Bar er en restaurant og bar i den gode ende, for det voksne publikum,som drives under stærk hensyntagen til danske råvarers sæson, tjeneres og kokkes faglige niveau og med inspiration fra middelhavskøkkenet!

I restaurant RAA - Nordic Brasserie & Bar er madstilen en fusion mellem det tradionelle franske, det frække italienske og det klassiske danske køkken. Det tilstræbes at anvende de gode danske råvarer, som bliver valgt ud fra bedste kvalitet, smag og sæson. Leverandørerne er håndplukket og valgt med stor omhu, dels for at en sikre en god gastronomisk oplevelse men også for at sikre en sund og kontrolleret produktion. For konstant at være på forkant med forbrugernes stadig større krav og forventninger, søges hele tiden nye alternativer og muligheder.

Så vidt det er muligt at skaffe råvarer og ingredienser til et stadig mere globalt krævende marked bliver varerne købt ved lokale danske leverandører, dette er med til at sikre en ensartet kvalitet da leverandøren kender vores krav til kvalitet, forarbejdning og opbevaring. Ved at handle hos lokale leverandører giver det også en kortere transportvej, som der med er med til at værne om vores sårbare miljø. Derudover sikres også at fastholde faglighed og arbejds opgaver i nærområdet som giver grobund for nye produkter og en kontuinuitet i produktionen så vores efterfølgere også vil have muligheden for at handle lokale specialiteter.

Køkkenet har åbent kl. 11-23.

Del denne side

Opdateret af:

 

Kontakt

Adresse

Margrethepladsen 1
8000 Aarhus C

Telefon

+45 86128665

Fax

+45 86128675

Fakta

  • Køkken

    • Internationalt køkken
    • Ny Nordisk
  • Prisniveau

    • Hovedret: DKK 150 - 250

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 10.196288
Latitude : 56.152808