City Hotel Oasia Aarhus

Gavekort til juleophold i Aarhus

Glæd en du holder af og lad adventsgaven, julegaven eller mandelgaven et gavekort til et ophold i Aarhus - i juletiden, eller som en ekstra oplevelse i 2021.

Værelse på Hotel Comwell i Aarhus
Comwell Hotels

Et gavekort til Comwell vil give en helt unik oplevelse midt i centrum af Aarhus. Her har du et dejligt view til byen og kun få meters gang til f.eks. Bruuns Galleri.

Wakeup Aarhus
Wakeup

Forkæle din kæreste en ven eller kollega med et lækkert, afstressende hotelophold? Med et gavekort til Arp-Hansen Hotel Group kan du vælge mellem alle deres hoteller inklusive Wakeup Aarhus.

BOOK1 Brøchner Hotels
Brøchner Hotels

En perfekte gave kan have mange effekter: kærlighedserklæringer, vennetjenester eller måske en lille undskyldning. Og den har du fundet lige her!

City Hotel Oasia Aarhus
Hotel Oasia

Gaven du aldrig glemmer. Glæd en du holder af, med et gavekort til et hotelophold på boutique- og designhotel Oasia – i hjertet af Aarhus. Med dette gavekort kan den heldige modtager opleve ”smilets by” på nærmeste hold.

Udvid gaven

Udvid glæden oplevelser i både Aarhus og hele Aarhusregionen. Køb et gavekort eller et årskort til udvalgte oplevelser i hele området.

KØB GAVEKORT TIL OPLEVELSER

KØB GAVEKORT TIL EN SHOPPINGTUR

KØB GAVEKORT TIL EN GOD MIDDAG

Gavekort i julegave