Arkitekt- og designvirksomheder i Aarhus

Unik koncentration af tegnestuer og designfirmaer

Aarhus har usædvanlig mange arkitekt- og designvirksomheder, som gør sig godt bemærket på den internationale scene. I 2010 og 2011 har byens arkitekter blandt andet tegnet stregerne til internationale projekter som Den Internationale Straffedomstol i Haag, Holland og Kristiansund Opera- og Kulturhus i Norge.

Derudover vandt schmidt hammer lassen architects den prestigefyldte RIBA Award 2011 for projektet City of West Minister College i London, mens designbureauet Made by makers og Arla vandt en af verdens største designpriser, IF Design Award, for deres oplevelsesdesign til mejeribesøg.

 Fakta:

  1. Aarhus har 330 registrerede arkitektvirksomheder og 492 registrerede virksomheder, der bevæger sig inden for et bredt spektrum af grafisk-, indretnings-, industriel-, produkt-, kommunikationsdesign mv. (2010)
  2. Aarhus er hjemby for to af verdens største arkitektfirmaer (2011) og tre af Nordens største.
  3. Aarhusianske designvirksomheder gør sig især bemærket inden for indretnings- og produktdesign.

Del denne side

Arkitektur og design i Business Region Aarhus

De mange arkitekt- og designvirksomheder i Business Region Aarhus gør sig godt bemærket på den internationale scene.

Arkitektur og design

www.businessaarhus.com

Arkitektur
Arkitekturen i Aarhus er mangfoldig. Tag en tur gennem byen, løft blikket og du vil kunne beundre bygninger og facader og den meget spændende arkitektur, der kendetegner Aarhus.

ARoS Aarhus Kunstmuseum

ARoS er hovedmuseet inden for kunst i Aarhus og et enestående internationalt billede- og oplevelseshus for børn og voksne, unge og ældre. ARoS har to Michelin-stjerner i Michelins turistattraktionsguide.

Kunst og arkitektur i Aarhus